کیاپرس/ سی و هشتمین همایش بیماری های کودکان و بیست و چهارمین کنگره همایش پرستاری کودکان از ۲۶ تا ۲۹ شهریور ماه برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر روح اله شیرزادی روز چهارشنبه در نشست خبری این همایش ها اعلام کردند: در این همایش استادان بزرگ کشور آخرین دستاوردهای علمی و مقالات منتشره را عرضه می کنند.
وی بیان داشت: این رویداد علمی فرصتی است تا پژوهشگران جوان در کنار بزرگان این حوزه، مقالات خود را ارایه خواهند کرد.
وی به استقبال خوب پزشکان اطفال از این کنگره اشاره کرد و گفت: سال گذشته در این رویداد حدود ۱۵۰۰ پزشک حضور داشتند و امسال پیش بینی می شود به ۲ هزار نفر برسد.
وی با اشاره به اینکه مرکز طبی کودکان را قطب علمی اطفال کشور است، گفت: این مجموعه هر ساله پذیرای دستیاران تخصصی و فوق تخصص است.
