باغ بانوان ساری؛ توجه ویژه مدیریت شهری به بانوان

image_pdfimage_print

کیاپرس  :  گرچه صد رود است در چشمم مدام زنده رود و “باغ” کاران یاد باد» با جستجوی ساده‌ای در اینترنت درمی‌یابیم که «باغ»، زمین یا محوطه‌ای‌ست برای پرورش گل و گیاه و…

یکی از مهم‌ترین مواردی که می‌تواند موجب ارتقای سطح فرهنگی، اجتماعی هر شهری شود، توجه ویژه به نیمی از جمعیت شهری یعنی بانوان است. تمرکز بر مقوله نشاط و پویایی اجتماعی که مقدمه‌ای اساسی برای رسیدن به توسعه پایدار است، بدون درنظر گرفتن نیازهای روحی و جسمی و معنوی بانوان نمی‌تواند منجر به نتیجه مطلوبی شود.

در این میان، شهرداری‌ها در این بخش می‌توانند نقش تاثیرگذاری داشته باشند و با در نظر گرفتن امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ویژه بانوان، ضمن تکریم قشری که بیشترین تاثیر را در پرورش و آموزش نسل آینده چه با عنوان سنتی خویش یعنی نقش «مادری» و چه در نقش یک کلی «زن» به مثابه یک فرد دارند، روند افزایش نشاط اجتماعی را سرعت ببخشند.

شهرداری ساری با نگاه ویژه‌ای که مهدی عبوری به در نظر گرفتن جایگاه ویژه برای بانوان مرکز استان مازندران در این سال‌ها داشته، در کنار افتتاح پروژه‌ها و اجرای برنامه‌های مختلف با رویکرد کلی و بدون در نظر گرفتن جنسیت، برای ارج‌گذاری به مقام شامخ «زن»؛ به طور ویژه، پروژه بزرگ «باغ بانوان» را طراحی و آماده‌سازی کرد که در مراحل پایانی ساخت قرار دارد.

باغی در ابتدای بلوار فرح‌آباد (جاده دریا) که حدود ۸ هکتار وسعت دارد و دارای امکانات متنوعی همچون پیست دوچرخه‌سواری، اتاق مادران، فضای وسیع پیاده‌روی، گلخانه، مهد کودک، زمین‌های مختلف ورزشی و… دارد و با بهره‌برداری بهینه می‌تواند اتفاقی ماندگار در عرصه فرهنگی و اجتماعی مازندران باشد.

مرکزی که با توجه به موقعیت جغرافیایی و مکانی موثر، در صورت برنامه‌ریزی درست می‌تواند پایگاهی برای برگزاری برنامه‌هایی گسترده‌تر نیز باشد.

تیم مدیریت شهری ساری همواره معتقد بوده که اولین گام برای رسیدن به تعالی و توسعه به مثابه جزیی از یک کل، یعنی توسعه استانی و تعالی کشوری، بدون توجه به مقوله‌های فرهنگی و اجتماعی امکان‌پذیر نبوده و نشاط شهروندی از مهم‌ترین عوامل رسیدن به شهر و استانی پویاتر است.

ضمن اینکه حرکت در مسیر توسعه، طبق فرمایش مقام معظم رهبری، می‌بایست با اقدام و عمل قاطعانه و کارشناسانه همراه باشد و شهرداری ساری همواره این فرمایش را در تمامی پروژه‌های عمرانی و فنی و فرهنگی و اجتماعی خود به شکل محسوس و عینی لحاظ کرده است.

شکی نیست که ساری امروز با نگاهی منصفانه، قابل مقایسه با ساری گذشته نیست و تحولات شکل گرفته در حوزه‌های مختلف آن، قابل مشاهده و لمس است اما این کهن‌شهر قدیمی و پرافتخار و مردمانش که اصیل و لایق بهترین‌ها هستند، می‌تواند بهتر از اینی که هست باشد. مسأله‌ای که قطعا بدون در نظر گرفتن شایستگی‌ها و توانمدی‌های بانوان این شهر میسر نخواهد شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo