دوازدهمین جشنواره تقدیر از کارآفرینان برتر استان مازندران برگزار شد

به گزارش کیاپرس دوازدهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان مازندران بعد از ظهر امروز با حضور جمعی از مسؤولان نمایندگان مجلس و کارآفرینان در سالن همایشهای سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در ساری برگزار شد.
* کارآفرینان امید را در همه جوانان دمیدهاند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در این مراسم اظهار کرد: هدف اصلی این جشنوارهها توسعه کارآفرینی و ترویج آن است.
کامران اصغری افزود: کارآفرینان امید را در همه جوانان دمیده اند، باید به هر واحد تولیدی که در این شرایط نامناسب اقتصادی چراغش روشن تبریک گفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: ۶ مرکز مشاوره کار آفرینی در استان وجود دارد و بیشتر جلسات ما رفع موانع تولید در مازندران است.
این مسؤول افزود: دستگاههای دولتی و حتی برخی از کارآفرینان هنوز حلقه مفقوده ایده وعمل را پیدا نکردهایم.
اصغری با بیان اینکه اکثر دانشگاهها مدارک محور شده است، نداشتن تعامل دستگاههای دولتی با کار آفرینان و تعامل دستگاهها با یکدیگر مشکلات ما را دو برابر میکند.
وی با اشاره به اینکه ما مراکز مشاوره بسیار خوبی را با همت کارآفرینان کانون کار آفرینی را شکل دادیم، خاطرنشان کرد: همت این کانون باعث میشود تا ما بیشتر به مشکلات کارآفرینان آشنا شویم.
*فضای مدیریتی باید بازنگری شود
نماینده مردم قائمشهر و حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این برنامه با بیان اینکه گلههایی زیادی از سوی تولیدکنندگان وجود دارد، افزود: قطب تولید ما کشاورزی است و امروزه نوع کسب و کار تغییر کرده و کسب و کارهای نوین بوجود آمده است.
عبدالله رضیان با اعلام اینکه مازندران در نخبهپروری زبانزد است، تاکید کرد: نگاهمان باید به این سمت برود که چه کمکی به کارآفرینان کردهایم نه اینکه چه کاری باید برای آنها انجام دهیم.
وی با بیان اینکه باید تولید را از چالشهای پیش رو خارج کنیم، تصریح کرد: در حمایت از تولید غفلت شده است ، جلسات زیادی با تولیدکنندگان داریم قسمتهای زیادی با چالش تهیه مواد اولیه، امکانات و تکنولوژی روبرو اند که باید به آنها کمک کنیم.
رضیان با اشاره به اینکه بحث اشتغال بیشتر مربوط به قشر تحصیلکرده است، یادآور شد: باید به افرادی سرمایههای ملی هستند کمک و توجه جدی شود.
وی ادامه داد: از مدیران خواهش میکنم تا به طرحها و نوآوریهای جدید در بحث استارت آپها اعتماد کنند، مدیران میتوانند در این زمینه کمک کنند.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوهشمالی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شاید در خیلی از موارد مشکلی وجود نداشته باشد، گرهها در نگاه مدیران است، نگاه سنتی در مدیریت کشور ما وجود دارد فضای مدیریتی باید یک بازنگری داشته باشند.
رضیان با بیان اینکه مشکل اشتغال در استان باعث شده تا یک و میلیون دویست هزار نفر از مازندرانیها در خارج از استان باشند، تاکید کرد: در استان مازندران، گردشگری، صنعت، کشاورزی و کسب و کارهای جدید و ظرفیتهای خوبی داریم باید همت و بلند نظری را ایجاد کنیم.
* کارآفرینی در ایران با مقوله غیرت و تصعب پیوندی ناگسستنی دارد
در ادامه این برنامه نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز افزود: کارآفرینی در ایران با مقوله غیرت و تصعب پیوندی ناگسستنی دارد و همه تولیدکنندگان و صنعتگران با موانعی مواجه هستند.
علی نجفی با بیان اینکه ارزش کارآفرینی با همه چالشها و ارزشها، گران سنگ است، اظهار کرد: کارآفرینی در ایران به پنج مؤلفه اصلی مرتبط است اولین عامل بحث تسهیل است که وضعیت مطلوبی نداریم.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دومین مؤلفه نوآوری است، بیان کرد: ارتباط نزدیکی در اقتصاد امروز دنیا با نوآوری وجود دارد ، سومین مسئله شفافیت در کسب و کار و رقابت مؤلفه بعدی در کارآفرینی است.
نجفی با اشاره به اینکه موضوع بعدی بحث صادرات و روابط خارجی است، یادآور شد: تعامل سازنده در روابط خارجی، مقابله با اقتصاد پنهان، تسهیل و امنیت برای فعالیتهای سرمایه گذاری جمع بیشتری را مشغول به کار میکند، و همچنین انگیزه و جذابیت فعالیتهای اقتصادی را بیشتر میکند.
وی افزود: امیدواریم شاهد توسعه فعالیتها در استان باشیم.
* سرمایهگذار باید امنیت و پشتوانه داشته باشد
امام جمعه موقت ساری نیز افزود: مازندران هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است همه روضهخوان خوبی هستیم ولی چه کسی باید برنامهریزی کند؟
حجتالاسلام محمد قاسمی اظهار کرد: زمانی افراد از استانهای دیگر به عنوان کارگر به استان ما میآمدند اما اکنون هم استانیهای ما برای کار خارج از استان هستند.
امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه وظیفه همه ما سنگین است ، گفت: سرمایهگذار باید امنیت و پشتوانه داشته باشد.
* مدیر توانمند کسی است که در شرایط سخت موانع را پشت سر بگذارد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران نیز با اشاره به اینکه استان مازندران در همه زمینههایی که در ذهنمان متصور است، استانی برجسته بوده و جایگاه ویژهای دارد، بیان کرد: مازندران از ظرفیتهای متعدد و متنوعی در بخشهای مختلف حتی از تاریخ کهن و فرهنگ غنی برخوردار است.
حسن خیریانپور با اعلام اینکه مازندران از جهت زیر ساختهای فناوری نوین بعد از استان تهران رتبه دوم را دارد، افزود: باید از فنآوریهای نوین برای تقلیل هزینهها، تسهیل در کار و بالابردن کیفیت و صرفه جویی در وقت مردم استفاده کنیم.
وی با بیا اینکه ظرفیتهای کارآفرینی گوناگون، بدیع و منحصر به فردی در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: همه میدانیم در جنگ اقتصادی هستیم در تحریمهای ظالمانه هستیم فشارهای بین المللی و مشکلات داخلی مواجهایم، مدیر خوب و توانمند کسی است که در شرایط سخت موانع را پشتسر بگذارد.
این مسؤول با بیان اینکه باید خودمان را مقید به تقوا و با وجدان کار کنیم، بیان کرد: کارمان باید با کیفیت و استاندارد مناسب باشد، اگر ایمان، اعتقاد و وجدان کاری داشته باشیم کار خود را به بهترین حالت ممکن در میآوریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با اشاره به اینکه برای امسال ۳۲۴۰ نفر سهمیه مهارتآموزی داریم، افزود: در کوتاهترین زمان این سهمیه را از ۲۹ درصد به ۱۲۰ درصد رساندیم ،جوان بیکار باید به مهارت مجهز شود مباحث کاربردی را تقویت کنیم.
خیریانپور افزود: کارگروه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی را فعال کردیم در بخش گردشگری طبیعت، سلامت و بوم گردی ظرفیتهای زیادی نیز وجود دارد.
به گزارش فارس، در پایان این مراسم از ۹ کارآفرین برتر مازندران در بخشهای کشاورزی، خدمات و صنعت تجلیل شد.