بازداشت احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی

کیا پرس : محسنی اژه‌ای گفت: در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی، معاون ارزی بانک مرکزی که ظاهرا برکنار هم شده بود بازداشت و به زندان منتقل شده است. وی افزود که چندین نفر دیگر از جمله یکی از کارمندان یکی از معاونان رئیس جمهور نیز بازداشت شده اند.

احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی بازداشت شد +فیلم

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که معاون ارزی بانک مرکزی بازداشت شده است.

کیا پرس حجت الاسلام محسنی اژه ای اظهار داشت: در ادامه رسیدگی به پرونده اخلالگران در نظام پولی و بانکی کشور پرونده سه نفر از کسانی که تکمیل شده بود با صدور کیفر خواست به دادگاه ارسال شد و انشا الله بزودی دادگاه آنها شروع خواهد شد.

محسنی اژه‌ای گفت: در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی، معاون ارزی بانک مرکزی که ظاهرا برکنار هم شده بود بازداشت و به زندان منتقل شده است.

وی افزود که چندین نفر دیگر از جمله یکی از کارمندان یکی از معاونان رئیس جمهور نیز بازداشت شده اند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo