تولید ۱۱۵۰ تن گندم در قائم شهر

image_pdfimage_print
تولید 1150 تن گندم در قائم شهر
کیا پرس:  مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر از تولید یک هزار و ۱۴۹ تن گندم در مزارع کشاورزی در این شهرستان خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران مجید جعفری با بیان اینکه در سال زراعی ۹۷-۹۶، ۳۳۸ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان قائم شهر به زیر کشت گندم رفت، اظهار کرد: با عملکرد تولید ۳ هزار و  ۴۰۰ هزار کیلوگرم گندم در هر هکتار، ۱۱ هزار و  ۱۴۹  تن محصول از زمینهای کشاورزی در این شهرستان برداشت شد.

مدیر جهاد کشاورزی قائم‌شهر به انعقاد قرارداد کشت گندم با ۲۸۰ نفر بهره بردار قائم شهری اشاره کرد و افزود: برای حمایت از کشاورزان گندمکار، بیش از ۱۷ تن کود اوره، ۳۴ تن فسفات و ۳۴ تن پتاس  از سوی این مدیریت و مراکز  ۴ گانه جهاد کشاورزی دهستان ها در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

وی ارقام توزیعی گندم برای کشت به کشاورزان را احسان و میلان عنوان کرد و تصریح کرد: زودرس و مقاوم بودن به بیماری و عملکرد بالا را از دلایل انتخاب این ارقام برشمرد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo