حیات وحش مازندران از هاری واکسینه می شود

image_pdfimage_print

به گزارش کیاپرس محسن آسوری عصر امروز در کنفرانس خبری کارگاه بین‌المللی پایش و کنترل هاری اظهار کرد: این کارگاه آموزشی از ۱۶ تا ۲۷ مهرماه به میزبانی پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران در آمل برگزار می‎شود.

وی افزود: کارگاه آموزش هاری با همکاری انستیتو پاستور ایران و فرانسه و سازمان محیط زیست برگزار می‌شود و امیدواریم که سبب همکاری با سازمان‌های جهانی جهت اجرای طرح واکسیناسیون حیات وحش شود.

Image result for ‫هاری‬‎

رئیس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران با اشاره به آغاز طرح آموزش و توانمندسازی جامعه در حوزه هاری از سال ۹۱ بیان کرد: نتیجه این فعالیت‎ها میزبانی پژوهشکده شمال از یک کارگاه بین‎المللی است که مورد حمایت سازمان‎های فائو، بهداشت جهانی، شبکه جهانی بهداشت حیوانات، کنسرسیوم بین‌المللی مبارزه با بیماری‌های عفونی و دانشگاه لوزان سوئیس قرار گرفته است.

این مسؤول گفت: با بررسی آثار، در ابتدا ۶۸ نفر پذیرفته شدند و یک دوره آموزش مجازی برای آنها برگزار شد که ۲۲ نفر توانستند امتیازات لازم را کسب و برای ارائه آثار، در این کارگاه بین‎المللی حضور پیدا کنند.

آسوری اظهار کرد: در نظر داریم تا طرح واکسیناسیون حیات وحش را در منطقه امام‎زاده عبدالله(ع) آمل با همکاری انستیتو پاستور ایران و فرانسه و سازمان محیط زیست اجرا کنیم.

وی در پایان گفت: یکی از اهداف کارگاه بین‌المللی پایش و کنترل هاری این است که می‌تواند زمینه تعامل برای اجرای طرح واکسیناسیون حیات وحش را ایجاد کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo
Cart
Your cart is currently empty.