
کیاپرس – مدیرکل ثبت احوال مازندران گفت: آمار طلاق در ۶ ماه نخست امسال در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد کاهش داشته است.
علی رجبی عصر امروز در جلسه کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی که با عنوان بررسی ساز و کارهای کاهش طلاق در استان مازندران که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار و تعدادی از مدیران کل استان در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: از سال ۹۶ ثبت آمار ثبت احوال با ثبت آمار ثبت اسناد در سامانه یکی شد و براساس همین آمار در ۶ ماه نخست امسال در همه شهرستانهای استان کاهش طلاق داشتیم.
وی افزود: آمار طلاق در ۶ ماه نخست امسال نسبت به ۶ ماهه مشابه سال گذشته ۲۳ درصد کاهش داشت به طوری که نرخ کشور ۳/۲ بود در مازندران ۵/۲ بود اما اکنون به ۹/۱ رسید و شهرستان نور نیز با ۷/۱ از متوسط استان هم کمتر است.
مدیرکل ثبت احوال مازندران با اشاره به اینکه متوسط سن طلاق مردان در مازندران ۳۷ و زنان ۳۲ سال است، تصریح کرد: این رقم در شهرستان نور یکسال پائین تر است.
این مسؤول گفت: کسانیکه کمتر از یکسال اول زندگی و حتی در دوران نامزدی طلاق گرفتند در مازندران ۳/۸ و در شهرستان نور ۱۲ درصد است.
فرماندار شهرستان نور نیز در این جلسه اظهار کرد: در ۶ ماه نخست امسال ۲۰ مورد طلاق در دفاتر ثبت طلاق این شهرستان اجرا و ثبت شد که طرفین اهل و ساکن شهرستان نور نبودند و رای هم در شهرستان صادر نشد و تنها اجرا و ثبت شد.
هادی خنجری افزود: سه دفترخانه طلاق در شهرستان نور وجود دارد که احکام طلاق شهرستانهای همجوار و دیگر نقاط را ثبت و اجرا میکنند و این در حالی است که در برخی از شهرستانها دفاتر طلاق وجود ندارد.
رئیس دادگستری شهرستان نور نیز در این جلسه افزایش ساعات آموزش مهارت زندگی و صیانت از حریم خانواده، شامل مهارتهای دهگانه برای خانوادهها و افراد در حین ازدواج، تشکیل اتاق فکر، دعوت از صاحبنظران در حوزه خانواده، جلسات با سردفتران ازدواج و طلاق و برنامه زمانبندی و … را از اقدامات در کاهش طلاق ذکر کرد.
علیرضا آقایی خواستار درگیر شدن دانشگاهها و آموزش مهارتهای زندگی به دانشجویان شد و گفت: مهارت زندگی میتواند به دوام خانواده کمک و سبب کاهش طلاق شود.