افتتاح بوستان ولایت در دهه ولایت/هدایت آب های سطحی شهر ساری به رودخانه تجن

مهدی عبوری در آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه در هتل بادله ساری گفت:بوستان ولایت بهترین نمونه در شمال کشور است و به امید خدا در دهه ولایت با حضور پرشور مردم به بهره برداری می رسد.
به گزارش کیاپرس، چهارشنبه شب آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه حوزه شهر ساری با حضور شهردار ساری،اعضاء شورای اسلامی شهر، مسئولان استانی و شهرستانی در سالن همایش های هتل بادله ساری برگزار شد.
مهدی عبوری شهردار ساری با گرامیداشت یاد شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار ، اظهار داشت: تکریم اصحاب رسانه نباید گزینشی باشد، بلکه باید از معیارها تجلیل کنیم.
وی افزود: اصحاب قلم و رسانه اهل تعامل هستند و خبرنگار واقعی اهل معامله نیست به نظر من حساب خبرنگار واقعی از خبرنگارنماها جداست.
مهدی عبوری تاکید کرد : برای مدیران نباید جناح سیاسی خبرنگار مهم باشد بلکه پیام خبری یک خبرنگار باید تاثیر گذار باشد. خبرنگار واقعی ارزشآفرین، نقدنگار، واقعیتپرداز و حقیقتنواز است.
عبوری بیان نمود: با نظارت موثر اعضای شورای اسلامی شهر ساری و همت مجموعه همکارانم در تیم مدیریت شهری و با همراهی بی سابقه ساروی های عزیز، پروژه های عمرانی بزرگی در ساری اجرایی شده و در دست بهره برداری قرار گرفت،بهره برداری از ۱۰ زیرگذر و روگذر در سال های اخیر ، یعنی هر شش ماه یک پروژه عمرانی در شهر و باز نمودن گره های ترافیکی شهر از بزرگ ترین دستاورد های شهرداری ساری است.
عبوری اظهار کرد: در گذشته گرفتاریها و نارساییهای زیادی در شهر ساری وجود داشت که حل آنها برای ما آرزو بود ،با یک بارندگی کم و یا زیاد خانه و کاشانه مردم به زیر آب میرفت، بازگشایی خیابانها، بوستانها روگذر و زیرگذرها پارکها هرچند سال یکبار اتفاق میافتاد.
شهردار شهر ساری عدم پیشرفت مازندران را عدم توسعه مرکز استان عنوان کرد و گفت : مشکلات مازندران با نسخه ساری قابل حل است.
عبوری اظهار داشت : اقدامات سالهای اخیر شهرداری ساری همواره با چوب لای چرخ گذاشتن های متوالی همراه بوده که با پیگیریهای شبانه روزی حقیر و پشتکار شورا و همت بالای معاونتها و شهرداریهای مناطق و سازمانهای تابعه این اتفاق بزرگ افتاد و شهر ساری با اعلام مرکز آمار ایران پس از چهار سال جز پنج شهر گردشگرپذیر کشور شد.
وی عنوان کرد: افزایش چشمگیر اعتبار شهرداری ساری مایه افتخار همه ماست در سال ۹۱ ، بودجه شهر ساری ۷۹ میلیارد بوده یعنی برای هر فرد ۲۳۰ هزار تومان در سال سرانه وجود داشت اما امروز بعد از پنج سال به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید و جزو سه شهر ایران از نظر سرانه شدیم.
وی گفت: بوستان ولایت که پادگان قدیم ارتش بوده است به بزرگترین مرکز فرهنگی اجتماعی کشور تبدیل شده و در دهه ولایت افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.
وی با اعلام اینکه ساری فاقد موزه بوده و چهار موزه در حال ساخت است تصریح کرد: یک موزه تخصصی برای اهل قلم و موزه مطبوعات شکل بگیرد، احداث سینمای بزرگ جوان، خانه تخصصی کودک، باید ساختمانی مستقل برای خبرنگاران در مرکز شهر با همه امکانات و بزرگترین آمفی تئاتر در مرکز شهر داشته باشیم.
شهردار ساری از ظرفیت آمفی تئاتر روباز مجموعه فرهنگی بوستان ولایت خبر داد و خطاب به خبرنگاران با طرح این پرسش که کدام مجتمع تفریحی و تاریخی را سراغ دارید که همه این امکانات در آن جمع شده باشد، اظهار داشت: این مکان برای برگزاری مراسم آیینی تعزیه خوانی، احیای کشتی لوچوی محلی و اجرای تئاتر خیابانی از یک سو و برگزاری کلیه مسابقات ورزشی انفرادی مانند تکواندو، کاراته و سایر ورزش های رزمی از سوی دیگر و همچنین برگزاری جشنها و فیستوالهای شهر ساری بنا شد که از معدود سینماهای روباز کشور نیز بشمار خواهد رفت.
مهدی عبوری با اشاره به پروژه بوستان بانوان اظهار داشت:
بوستان بانوان، هدیه شهردار ساری به دختران و بانوان ساروی است،در اجرای عملیات این بوستان به نیازمندی های نیمی از جمعیت شهری توجه ویژه شده است؛ بطوریکه در مجموعه مهیا شده این بوستان، دختران و بانوان شهر ساری از شنبه تا چهارشنبه بصورت اختصاصی از امکانات و ظرفیت های موجود در این مکان بهره برده و این بوستان ۱۰ هکتاری در تعطیلات آخر هفته در اختیار خانوادههای ساروی خواهد بود.
وی از پیاده سازی پروژه فیبر نوری در ساری خبر داد و اظهار داشت: با اجرای پروژه فیبر نوری در تمام نقاط شهر، اتوبانی بی نهایت از اینترنت پرسرعت با هدف انتقال اطلاعات به درب خانه همه ساروی ها منتهی خواهد شد.
شهردار مرکز استان به پایان فاز مطالعاتی احداث تونل زیرزمینی شهری اشاره کرد و گفت: مسیر ۱۵ کیلومتری این تونل، ۴ جهت جغرافیایی شهر را به هم متصل خواهد کرد. این طرح طی تفاهم نامه ای که با قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) منعقد گردیده است، عملیاتی خواهد شد.
عبوری، ادامه داد: احداث کانال در عمق ۸ متری اطراف میدان فرح آباد و بلوار منتهی به این میدان و طی مسیری از کمربندی شرقی جهت هدایت آب های سطحی به صورت معکوس به رودخانه تجن تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
این عضو شورای شهرداری ها و دهیاری های کشور توجه ویژه به ICT را یکی از راه های دستیابی به درآمد پایدار شهری دانست و افزود: با بکارگیری ICT واسطه های مختلف در زمینه های کشاورزی، باغداری و صنایع استان حذف شده و این فرآیند در کم شدن هزینه های زندگی شهروندان موثر خواهد بود.
در پایان این مراسم، با حضور شهردار و اعضای محترم شورای اسلامی شهر ساری از خانواده خبرنگار شهید محمد جهانپیما، خبرنگار جانباز قاسم خوبکار، خانواده مرحوم جابر معافی سرپرست فقید خبرگزاری فارس در استان و خانواده خبرنگار فقید اسفندیار زرکوب تجلیل بعمل آمد؛ همچنین به رسم سپاس، از فرامرز درخشنده سرپرست روزنامه کار و کارگر و از خدمات چندین ساله راحله حاجیان و محمد لزگی به عنوان مدیران سابق رسانه و روابط عمومی شهرداری ساری و همچنین جعفر سهرابی از خبرنگاران باسابقه در حوزه مدیریت شهری تقدیر بعمل آمد.