داوری جشنواره مطبوعات مازندران در ۲ بخش

image_pdfimage_print

به گزارش از کیاپرس و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، معصومه فرجی پیرامون تصمیم اخذ شده برای رسانه‌هایی که فاقد پروانه نمایندگی هستند اظهار کرد: در راستای حمایت از این رسانه‌ها و براساس رایزنی‌هایی که با معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی انجام گرفت، برآن شدیم تا آثار ارسالی به جشنواره در دو بخش جداگانه داوری و ارزیابی شود.

وی افزود: این فراخوان در بندهای خود به صراحت ذکر کرده بود آثاری که از سوی خبرگزاری‌ها و یا ضمائم استانی نشریات سراسری که فاقد پروانه فعالیت باشند، ارسال شود مورد پذیرش نیست.

مسؤول مطبوعات و رسانه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: آثار منتشره در نشریات یا پایگاه‌های خبری که دفتر مرکزی‌شان در مازندران واقع نیست امکان شرکت در جشنواره را ندارند.

این مسؤول ادامه داد: این بندهای قانونی مطابق شیوه‌نامه معاونت مطبوعاتی انجام گرفت و تصمیمی نبود که از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اتخاذ شود.

فرجی خاطرنشان کرد: با وجود قانونی بودن حذف آثار ارسالی رسانه‌های فاقد پروانه، این اداره‌کل تصمیم گرفت برای هر چه بهتر برگزار شدن این جشنواره و بزرگداشت روز خبرنگار و قدردانی از تلاش‌های ستودنی اهالی رسانه، زمینه حضور آثار خبرگزاری‌ها را هم در این رویداد فراهم کند.

وی افزود: انتظار می‌رود رسانه‌های فاقد مجوز پروانه فعالیت دفتر، براساس ابلاغ معاونت مطبوعاتی نسبت به دریافت پروانه اقدام کنند تا از تسهیلات و برنامه‌های آینده بهره‌مند شوند.

مسئول مطبوعات و رسانه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ادامه داد: تاکنون دو خبرگزاری و ۵۲ دفتر سرپرستی روزنامه‌های سراسری در یک سال اخیر از این اداره‌کل مجوز پروانه فعالیت دریافت کرده‌اند.

فرجی گفت: ۸۲۵ اثر از نشریات مکتوب محلی، پایگاه‌های خبری، نمایندگی‌های دارای پروانه فعالیت مستقر در استان و خبرگزاری‌ها به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo