۳۳محله آلوده به مفاسد اجتماعی در استان مازندران پاکسازی شد
کیاپرس- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به مقوله مبارزه با مفاسد اجتماعی گفت : در طول سه سال گذشته ۳۳ محله آلوده این استان که منشا بخشی از پدیده های توزیع مواد مخدر و مفاسد اجتماعی بود، پاکسازی شد.

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید نگاه ویژه ای به مقوله آسیب های اجتماعی شد، افزود: در راستای سیاست ها و برنامه های ابلاغی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گامهای مهمی در استان مازندران که با آمار در حال افزایش معتادان مواجه بود، برداشته شد.
یونسی تهیه برنامه جامع مبارزه با مواد مخدر جهت هم افزایی و همسویی تمامی ادارات و دستگاه های استانی، تخصیص اعتبار جهت راه اندازی و فراهم کردن امکانات ورزشی و تاسیس سوله در برخی محلات که با آسیب اجتماعی مواجه بودند و کنترل مبادی ورود و خروج و ساماندهی کانون های آلوده داخل بافت های شهری که به عنوان اماکن اصلی توزیع و استعمال مواد مخدر شناسایی شده بود، را از جمله اقدامات انجام شده در طول سه سال گذشته برشمرد.
وی افزود : ۳۳ محله آلوده از جمله عباس آباد نکا ، امت آباد آمل ، سمنادشت قائمشهر ، ترک محله و همت آباد ساری که منشا بخشی از پدیده های توزیع مواد مخدر و مفاسد اجتماعی بودند، بر اساس این برنامه نظام مند در طول دو سال گذشته پاکسازی شدند.
یونسی با اشاره به پاکسازی منطقه ‘ عباس آباد ‘ نکا افزود : ۳۸۵ خانوار در این محله ساکن بودند که بیشتر آنها دچار مشکلات خاص اجتماعی بودند و با همکاری صدها نیروی انتظامی در قالب یک برنامه نظام مند به صورت عملیات شبانه حساب شده، این منطقه پاکسازی و ۲۸ واحد مسکونی تخریب شد.
** تعطیلی تمامی مراکز غیرقانونی ترک اعتیاد
وی با اشاره به تداوم نظارت نیروی انتظامی در این محلات گفت: دومین اقدام مهمی که در راستای بهبود وضعیت معتادان انجام شد ساماندهی مراکز ترک اعتیاد و تعطیلی تمامی مراکز غیر قانونی بود.
معاون استاندار مازندران تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۵۴۰ مرکز ترک اعتیاد و مراقبتی مجاز در استان مازندران فعالیت دارند که عمده آنها در جهت انتقال بیماران معتاد از مصرف مواد صنعتی و سنتی به دارودرمانی هستند.
یونسی گفت: تهیه و تولید و مصرف شیشه در مازندران در سالهای ۹۲ و ۹۳ بیداد می کرد اما امروز به همت دست اندرکاران، هیچ کارگاه شیشه ای در این استان به مرحله تولید نمی رسد و مصرف این نوع ماده مخدر در استان به حداقل رسیده است.
یونسی همچنین برخورد با خرده فروشان معتاد را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و تاکید کرد: هر روز در هر شهرستان حداقل باید سه نفر از این خرده فروشان دستگیر شوند که این برنامه تدوین شده همچنان ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: اقدام دیگر، آموزش معتادانی بود که در حال ترک اعتیاد در کمپ ها بودند و تحت فراگیری رایگان آموزش های تخصصی سازمان فنی حرفه ای قرار گرفتند که عده ای از آنان پس از فراگیری تخصص لازم به بانک های عامل معرفی و به ایجاد کارگاه پرداختند.
معاون استاندار مازندران خاطرنشان کرد: طراحی و اجرای برنامه های اشتغال و صیانت از بهبودیافتگان، ارتقای کیفیت زندگی معتادان بهبود یافته و خانواده های آسیب دیده، کاهش ناخوشی و مرگ و میر ناشی از اعتیاد، ارتقای مهارت های زندگی و مسئولیت پذیری اجتماعی و همگانی و آموزش و آگاه سازی جامعه نیز از جمله اقداماتی است که توسط سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و کمیته مشارکتهای مردمی در دست اقدام است.ایرنا