مازندران بالاترین نرخ سواد را در کشور دارد

image_pdfimage_print
کیاپرس:همزمان با آغاز هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران به همراه جمع کثیری از فرهنگیان در خطبه‌های نماز جمعه مرکز استان حاضر شد و در جمع نمازگزاران سخنرانی کرد.
به گزارش کیاپرس و به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ سیدعلی قاسمی در آغاز ضمن تبریک به معلمان و فرهنگیان، یاد و نام معلم شهید مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی را گرامی داشت سپس به تبیین  جایگاه عدل و قسط پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: مفاهیمی چون عدل و قسط با فطرت انسان سازگاری دارند و به همین دلیل مورد پسند انسان و مایه آرامش جامعه انسانی هستند.

قاسمی با بیان اینکه فلسفه ارسال رسل و مبعوث کردن پیامبران برای تربیت انسانهایی بود که در این مسیر و برپایی یک جامعه ی مبتنی بر عدل و قسط بود، تاکید کرد: استمرار این شیوه منوط به داشتن سازوکار تربیتی است که معلمان در صدر این سازوکار هستند و اینجا نقش معلم برجسته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در ادامه سخنان خود به دستاوردهای آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: عدالت آموزشی از بزرگترین دستاورد دولت یازدهم بود.

قاسمی تصریح کرد: جدی ترین تلاش آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید فراهم سازی فرصت‌های برابر آموزش و پرورش برای فرزندان این سرزمین است.

وی سازماندهی برای جذب نیروی انسانی و ضابطه مند کردن جذب نیرو،  ارتقای نرخ باسوادی تا دو و نیم درصد، پوشش کامل تحصیلی نوآموزان و کسب رتبه اول در پروژه مهر را تنها بخشی از این دستاوردها برشمرد.

این مقام مسئول در ادامه از تلاش فرمانداری،  بخشداران، شهرداریها و شورایی شهر و روستا قدردانی کرد که امسال نیز چون سنوات قبل در برگزاری مراسم تجلیل از مقام معلم با ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق همکاری ویژه داشتند.

شایان ذکر است اذان ظهر در مراسم امروز توسط سید رسول سلیم بهرامی دبیر آموزش وپرورش ناحیه یک ساری اقامه گردید و در پایان سخنان سیدعلی قاسمی از هفت تن از معلمان نمونه تقدیر به عمل آمد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo