بازدید سر زده دامپزشکی مازندران ازمراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی

image_pdfimage_print

کیاپرس- مدیر کل دامپزشکی مازندران از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از بیستم اسفند تا ۱۴فروردین سال آینده خبر داد و گفت: گروه های سیار به صورت سرزده از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید کارشناسی می کنند.

دکتر حسین رضوانی  افزود: تمام ادارات دامپزشکی شهرستان های استان نیز در ایام تعطیلات نوروزی با استقرار کارشناس کشیک آماده ارائه خدمات به شهروندان و بهره برداران است.
وی اضافه کرد: مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله رستوران ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، قصابی ها، مرغ فروشی ها، هتل ها، مراکز تفریحی توریستی و یا هر مرکزی که پذیرای مسافرین نوروزی بوده که مواد اولیه آن را فرآورده خام دامی تشکیل می دهد در این ایام تحت نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرارمی گیرد.
مدیر کل دامپزشکی مازندران تاکید کرد : در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، با متخلفین بهداشتی به شدت برخورد قانونی می شود.
رضوانی از شهروندان و مسافران نوروزی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مازندران، مراتب را با شماره ۰۱۱۳۳۳۴۲۳۹۱ در استان و در مرکز استان با سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی اداره کل دامپزشکی استان مازندران با شماره ۱۵۱۲ بصورت شبانه روزی در میان بگذارند.
سالانه ۳۰ میلیون مسافر به مازندران سفر می کنند که نوروز سال ۹۵ حدود ۱۲ میلیون نفر شب اقامت مسافران نوروزی دراین استان ثبت شد .ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo