مازندران نیازمند جشنواره دائمی گل و گیاه است

به گزارش کیاپرس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، دلاور حیدرپور اظهار کرد: این جشنواره نسبت به جشنوارههای سالهای قبل از نظر کمی و کیفی در سطح بسیار عالی قرار دارد و این استقبال بینظیر مردم از این نمایشگاه جای تعجب دارد لذا میطلبد فضای بزرگتری برای بهرهمندی از این ظرفیت ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در رده اول تا سوم کشوری قرار دارد، افزود: برای برگزاری این جشنواره به شکل بینالمللی باید شرایط و مکان آن فراهم شود، آنچه در حوزه بینالمللی مهم است حضور شرکتها و کشورهایی است که نوآوری جدیدی داشته باشند و چیزهای جدیدی یاد بگیریم تا سبب ارتقای تکنولوژی گل و گیاه و شیوه تولید گل در داخل کشور و مازندران شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه مازندران در حوزه تولید گل و گیاه رتبه نخست کشور را دارد و صاحب تجربه است، تصریح کرد: اگر تولیدکنندگان از خارج استان و حتی کشور به این جشنوارهها دعوت شوند سبب تبادل اطلاعات، تجربه و تقویت روشهای تولید میشود و میتوان نقاط ضعف و قوت شناسایی شود.
این مسؤول با بیان اینکه اگر جشنواره بینالمللی در بابل برگزار شود حمایت میکند، خاطرنشان کرد: اگر دولت و بخش خصوصی کمک کنند جایی را به عنوان نمایشگاه دائم گل و گیاه در مازندران داشته باشیم میتواند خلا موجود در این حوزه را برطرف کند.
حیدرپور یادآور شد: غرب استان، مرکز استان و شهرستان آمل نیز میزبان جشنواره ملی گل و گیاه بودند، اگر در هر جای مازندران شرایط فراهم شود و جشنواره دائمی ایجاد شود یکی از نقصهای موجود برطرف میشود.
وی از خسارت هزار میلیارد تومانی برف و سرمای اخیر مازندران خبر داد و ادامه داد: خسارت زیادی به باغداران مازندران از تولیدکنندگان مرکبات، کیوی، گل و گیاه گلخانهای و دامداران وارد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: با پیگیری همه نمایندگان و حضور فعال در جلسات استانی و کشوری و دیدار با معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، تصمیم به موقع دولت و پیگیریهایی که بعد مصوبات دولت داشتیم سبب شد تا مبلغ ۳۰ میلیارد تومان بابت مرکبات و ۲۰ میلیارد توان بابت خرید توافقی کیوی با عنوان کمکهای بلاعوض دریافت و به حساب سازمان واریز شود.
این مسؤول با اشاره به اینکه ۱۳۰ هزار تن پرتقالهای یخزده را به کمک دهیاری بخشداری و فرمانداریها صورتجلسه و از چرخه مصرف خارج کردیم، افزود: در حال حاضر اطلاعات شناسنامهای و مشخصات ریز باغدارانی که در آن لیست جمعآوری و صورت جلسه شد تکمیل کرده و تا آخر بهمن ماه این کمکهای بلاعوض را به حساب آنها واریز میکنیم.
حیدرپور تصریح کرد: ۳۸ هزار تن پرتقال در قالب درجه یک، دو و سه خریداری شد، ۲۶ هزار تن به کارخانههای آبگیری و کنسانتره منتقل و کنسانتره شدند و بقیه در سردخانه است که آبگیری آنها هم شروع میشود.
وی از پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات با بهره ۱۰ درصد به ۶۰ هزار نفر باغدار خبر داد و گفت: این مبلغ طبق مصوبه هیأت وزیران به بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل ابلاغ شد، پیگیر هستیم از طریق بانک کشاورزی مرکز، دستورات به شعبهها بانک کشاورزی استان ابلاغ شود تا مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها این افراد را به بانک معرفی کنند تا بخشی از این خسارتها را پرداخت کنند.