ممنوع شدن فروش گوشت چرخ کرده آماده در قصابیها

کیا پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران: مدیر کل دامپزشکی استان :فروش گوشت چرخ کرده آماده در قصابیها ممنوع است
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران گفت: عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در قصابی ها ممنوع است و گوشت باید در حضور مشتری چرخ شود.
دکتر سید حسین رضوانی مدیر کل دامپزشکی استان مازندران اظهار داشت: در صورتیکه مشتریان تقاضای گوشت چرخ کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.
وی خاطرنشان کرد: گوشتهای چرخ شدهای که در فروشگاههای زنجیرهای وجود دارد، باید دارای مشخصاتی همچون تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری دامپزشکی بوده و در صورت مشاهده گوشت چرخکرده آماده فاقد بسته بندی، این محصولات توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی جمع آوری خواهد شد.
وی از شهروندان خواست بمنظور تهیه گوشت چرخکرده حتما از محصولات بسته بندی شده دارای لیبل مشخصات و یا با با حضور در قصابیها و انتخاب گوشت سالم از متصدی بخواهند تا نسبت به چرخ آن اقدام نماید و از خرید گوشتی که از قبل چرخ شده و یا بسته بندی شده فاقد مشخصات پرهیز نمایند.
رضوانی در رابطه با ویژگیهای گوشت سالم و بهداشتی اظهارکرد: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه تورم، خونمردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی باشد، گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد و هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوهای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.
وی همچنین تاکید کرد گوشت چرخ شده حداکثر تا ۳ روز داخل یخچال نگهداری شود و اگر هم امکان چرخ کردن مداوم گوشت تازه وجود ندارد، می توانند گوشت قرمز فریز شده را به اندازه نیاز از فریزر خارج ، چرخ و استفاده کنند.