برای ساخت ۲۳۰ خانه بهداشت مجوز دریافت شده است

image_pdfimage_print
کیا پرس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به در دست‌ساخت بودن ۸۰ خانه بهداشت در استان گفت: خانه بهداشت مستهلک و با قدمت بالای ۳۰ سال در استان نداریم.

دکتر قاسم جان بابایی در حاشیه بازدید از پروژه‌های بخش بهداشت و درمان در گفتگو یی بابیان اینکه مازندران با ۱۲۰ خانه بهداشت و ۳۵۰ مرکز بهداشت درمانی شهری ازنظر شبکه بهداشتی بزرگ‌ترین شبکه بهداشت کشور را دارا است گفت: راه‌اندازی شبکه بهداشت از اقدامات بزرگ حوزه سلامت بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه ۱۰۳ مراکز بهداشتی درمانی استیجاری بوده است که شرایط مناسبی را دارا نیستند، اظهار داشت: برای ساخت ۲۳۰ خانه بهداشت مجوز دریافت شده است.

دکترجان بابایی با اشاره به این‌که ۸۰ خانه بهداشت در دست‌ساخت است تصریح کرد: ۱۵ درصد سهمیه خانه بهداشت کشور را مازندران دارا بوده و تمام خانه‌های بهداشت استیجاری خریداری شد و ازاین‌پس نیز خانه بهداشت مستهلک و بالای ۳۰ سال در استان نخواهیم داشت، همچنین ۶۸ مرکز سلامت از تیرماه ۹۵ شروع‌شده و تا پایان امسال به اتمام می‌رسد.

وی مراکز خانه بهداشت روستایی را ۸۰ مرکز عنوان کرد که قریب به ۶ میلیارد هزینه ساخت این مراکز است که از منابع سازمانی کشوری تأمین می‌شود.

جان بابایی هزینه ساخت هر مرکز بهداشت درمانی روستایی را یک میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از ۳۵۰ مراکز کشور ۷۰ مرکز اختصاص به مازندران دارد و مراسم افتتاحیه کشوری به‌صورت ویدئو کنفرانس در تاریخ دوم اسفند رسماانجام می‌شود. خانه بهداشت

وی با اشاره به این‌که ۱۰۰ مراکز بهداشتی روستایی تا پایان دولت به بهره‌برداری می‌رسد. گفت: بالغ‌بر ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز و نوسازی مراکز در تملک دانشگاه هزینه شده است و ۱۰۰ پزشک عمومی نیز به مراکز بهداشتی اضافه‌شده است.

دکتر جان بابایی تصریح کرد: در حوزه بهداشت ۴۸ کارشناس وروانشانسی بالینی و ۴۶ متخصص تغذیه برای مشاوره رایگان روان‌پزشکی در مراکز بهداشتی روستایی به‌کارگیری شده‌اند.

وی خدمات دندانپزشکی را برای افراد زیر ۱۴ سال فیشو سیلندر وفلورتراپی عنوان کرد و گفت: ۱۸ مرکز دندانپزشکی افتتاح‌شده است که تمام خدمات دندانپزشکی برای مادران باردار را رایگان انجام می‌دهد و تمام افراد روستایی بالای ۳۰ سال درزمینهٔ غربالگری فشارخون ویزیت شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران متذکر شد: در مراکز روستایی خدمات رایگان است که همه مردم باید از این امکانات استفاده کنند و در این زمینه فرهنگ‌سازی شود.

وی تعداد ناوگان اضافه‌شده به مراکز بهداشتی را در سه سال اخیر تعداد ۴۸ دستگاه آمبولانس برشمرد و تصریح کرد: تا پایان سال ۱۰ دستگاه آمبولانس دیگر اضافه خواهدش دکه هزینه خرید این ۱۰ دستگاه ۹۰۰ میلیون تومان بوده و مجهز به جدیدترین امکانات است.

جان بابایی بابیان این‌که در برنامه ششم توسعه اورژانس به سازمان اورژانس تبدیل خواهد شد افزود: ۸۶ پایگاه اورژانس در استان وجود دارد که ۲۵ پایگاه دیگر باید اضافه شودکه به دلیل تراکم جمعیت فاصله پایگاه به هم نزدیک می‌شود.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo