رییس مرکز پژوهش‌های مجلس: پرونده حصر باید در سکوت دنبال شود

مگر مردم آقای روحانی را انتخاب نکردند؟ مگر به او در تحقق شعارهای مطلوب خودشان اعتماد نکردند؟ خب، ما بايد به ايشان در ادامه مسير و راه اعتماد کنيم. ايشان هرجا لازم باشد حرف‌ها و نيازهای خودشان را با مردم مطرح می‌کنند. نبايد از تريبون‌های مختلف سخنگوهای متعدد برای رييس‌جمهور درست کنيم
روزنامه اعتماد در شماره چهارشنبه خود ضمن انتشار گفت‌وگويی با کاظم جلالی، رييس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، از قول او نوشته است که برای رسيدگی به پرونده حصرها بايد «به حسن روحانی اعتماد کنيم.»

ریيس مرکز پژوهش‌های مجلس درباره شرايط رفع حصر از ميرحسين موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد  و گشايش فضای سياسی و حقوق شهروندی به روزنامه اعتماد گفته است: «بهتر است اجازه دهيم که اين پرونده در سکوت و آرامش دنبال شود چون جنجال رسانه‌‌ای به خودی خود مسائل را پيچيده می‌کند. بالاخره شخص آقای روحانی مجرب و کاردان هستند. ايشان قريب به ۲۰ سال دبير شورای عالی امنيت بودند و خيلی از پرونده‌ها در قالب دبير‌خانه، مورد رسيدگی ايشان قرار گرفت.»

کاظم جلالی گفته است: «وقتی موضوعات رسانه‌‌ای می‌شود اتفاقی که می‌افتد اين است که در رسانه‌ها به دنبال جنجال‌سالاری می‌رويم و اين با محتوای برخی موضوعات تناقض دارد. اين تناقض حل يا رفع موضوع را با مشکل رو‌به‌رو می‌کند چون اين جنس پرونده‌ها نيازمند به يک نوع همکاری، تعامل، آرامش و تدبير است» و به همين دليل «من قبل‌تر هم اعلام کرده بودم دنبال جنجال‌سازی نرويد. اين توصيه من به هر دو طرف است چه کسانی که مخالف رفع حصر هستند و چه کسانی که به دنبال رفع آن.»

کاظم جلالی همچنين گفته است که «مگر مردم آقای روحانی را انتخاب نکردند؟ مگر به او در تحقق شعارهای مطلوب خودشان اعتماد نکردند؟ خب، ما بايد به ايشان در ادامه مسير و راه اعتماد کنيم. ايشان هرجا لازم باشد حرف‌ها و نيازهای خودشان را با مردم مطرح می‌کنند. نبايد از تريبون‌های مختلف سخنگوهای متعدد برای رييس‌جمهور درست کنيم.»

ریيس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با تاکيد بر اينکه «رييس‌جمهور ما يک ناطق برجسته است که سابقه‌اش به قبل از انقلاب مربوط می‌شود و هنوز نوار منبرهای آتشين ايشان موجود است»، گفته است: «حسن روحانی فرد با بيانی است و علاوه بر اين، سخنگوی رسمی نيز دارد، وآن اتفاقی که در دوره اصلاحات افتاد و يک هرج و مرج رسانه‌ای رخ داد نبايد دوباره تکرار شود، طبيعی است که پرونده حصر سکوت و آرامش سنجيده‌‌ای را بطلبد، و بر همين اساس فکر می‌کنم بهتر است که به مسئولان شورای عالی امنيت اعتماد کنيم و از دلسوزی آنان مطمئن باشيم.»

کاظم جلالی در اين گفت‌وگو بر ضرورت «تشکيل جريان معتدل با هدف خروج تفکر افراطی» نيز اشاره کرده و گفته است: «در يک کلام اگر روحانی جريان اعتدال‌گرايی مبتنی بر خردگرايی در کشور را حاکم کند، می‌تواند موفقيتش را رقم بزند.

اعتدال‌گرايی بايد يک نحله جديدی در داخل کشور بشود به اين معنا که همه نيروهای معتدل اصلاح‌طلب و اصولگرا در کنار هم قرار بگيرند و با همکاری خودشان اين رويکرد و نحله جديد را رقم بزنند؛ نحله‌ ای که باعث می‌شود تا هر دو جناح افراطيون و تندروهای خود را کنار بزنند.»

حصر، اقدام تبیهی نیست

همزمان روزنامه جوان، از قول عباسعلی کدخدايی عضو سابق شورای نگهبان نوشته است: «حصر، يک اقدام تنبيهی موقت و اقدام تامينی موقت است برای اينکه امنيت حفظ شود،  يعنی اينکه الان امکان رسيدگی نيست.»

عضو سابق شورای نگهبان همچنين گفته است: «حصر يک اقدام اوليه است که مقامات قانونی برای اينکه امنيت حفظ شود، اتخاذ کردند» اما اگر حصر برداشته شود بايد موسوی و کروبی «محاکمه شوند.»

عباسعلی کدخدایی کانديداهای معترض به نتايج انتخابات رياست جمهوری سال ۸۸ را به «فتنه» و فتنه گری متهم کرده و گفته است: «خسارت‌های اقتصادی فتنه در هيچ دادگاهی قابل محاسبه نيست و قوانين جمهوری اسلامی برای مجازات اينها کافی نيست.»

باسعلی کدخدايی عضو سابق شورای نگهبان گفته که کانديداهای معترض انتخابات سال ۸۸ بايد «حکم شورای نگهبان را می‌پذيرفتند و  اطاعت می‌کردند، و اگر آن نظر را قبول نداشتند بايد سکوت می‌کردند. مثل کسی که در دادگاهی محکوم شود و نتواند کار ديگری انجام دهد.»

  • اخبار مرتبط

    • فروردین 2, 1404
    رهبر انقلاب: سرمایه‌گذاری برای تولید، کلید بهبود اقتصادی و مقاومت در برابر تهدیدها

    کیاپرس : رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز سال نو در دیدار با هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، سنت ایرانیان مبنی بر آغاز سال نو با دعا و توسل و اجتماع در مراکز متبرک را نشانه نگاه معنوی ملت به عید نوروز خواندند و با تبیین آثار دعا و استقامت در پیروزی‌های بزرگ جبهه حق در طول تاریخ، سال گذشته را سال صبوری، ایستادگی و بروز قدرت معنوی مردم ایران برشمردند و با آرزوی سالی مبارک برای همه ملت، وظایف مردم و دولت…

    • آذر 4, 1403
    سکاندار استان پهناور مازندران ، مهدی یونسی رستمی

    کیاپرس :مهدی یونسی رستمی در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار مازندران انتخاب شد. وی متخصص اورولوژی – فلوشیپ فوق تخصصی جراحی درون بین کلیه، مجاری ادراری و تناسلی، اندویورولوژیست و از پزشکان حاذق و خوش‌نام مازندران است.  مهدی یونسی  در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار مازندران انتخاب شد. استاندار جدید مازندران کیست؟ مهدی‌ یونسی رستمی رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در مازندران و از چهره‌های شناخته‌ شده اصلاح طلبان به‌عنوان گزینه نهایی استانداری مازندران انتخاب شده‌ و به احتمال زیاد، هفته آینده…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
    enemad-logo