ایجاد شغل برای بیش از۱۳هزار کارآموز در مازندران در دولت یازدهم

image_pdfimage_print

کیاپرس- معاون آموزش ، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت : بیش از ۱۳ هزار کار آموز این اداره پس از کسب مهارتهای شغلی در دولت یازدهم به کار مشغول شدند.

امیر جمشیدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران این تعداد اشتغالزایی را آمار واقعی در این خصوص اعلام کرد و ادامه داد : رصد و پایش اشتغالزایی کار آموزان فنی و حرفه ای در مازندران از سه طریق صورت گرفته است .
وی با برشمردن شیوه رهگیری آمار اشتغال کار آموزان فنی و حرفه ای در مازندران ، افزود : تماس تلفنی رندمی با برخی کارآموزان در خصوص اشتغال آنها و ثبت نام در سامانه رصد برای دریافت تسهیلات از جمله شیوه های پایش میزان اشتغال این مهارت آموزان است .
معاون اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران به روش ابتکاری این اداره کل برای پایش وضعیت اشتغال مهارت آموزان اشاره کرد و ادامه داد : مربیان مراکز دولتی و خصوصی فنی و حرفه ای استان با ارسال پیامک به هنرآموزان خود از آنان در خصوص وضعیت اشتغال و کارگاه محل اشتغال پرسش هایی را مطرح کردند .
وی با اشاره به اینکه بیشتر از ۹۰ درصد افراد به این پیامک ها پاسخ دادند ، افزود : با جمعبندی و ارزیابی آمارهای سه شیوه بررسی ، وضعیت اشتغال و بکارگیری کارآموزان فنی و حرفه ای مازندران مشخص شد .
جمشیدی عنوان کرد : پیشتر روش و سامانه دقیقی از اطلاعات مربوط به میزان اشتغالزایی کارآموزان فنی و حرفه ای مازندران وجود نداشت که با بکارگیری این شیوه ها از ضعف های این بخش کاسته شد .
وی که سه گروه را مخاطبان دوره های آموزشی مهارتی فنی و حرفه ای اعلام کرد ، ادامه داد : افراد جویای کار برای کسب مهارت ، تکمیل و ارتقای مهارت برای شاغلان دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی از جمله این موارد هستند .
وی اضافه کرد : به رغم ذهنیت و دیدگاه جامعه از فعالیت فنی و حرفه ای مازندران مبنی بر مهارت آموزی به افراد بیکار ، اما بیشتر از ۶۰ درصد آموزش دیدگان این اداره افراد دارای کار هستند .
***برچیده شدن بازار کاذب آموزش در فنی و حرفه ای
معاون اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به برخی اقدامات در سالهای گذشته مبنی بر بیمه افراد غیر فعال در برخی مشاغل گفت که فراگیری آموزش مهارتی پیش زمینه برای برخورداری از مزایای این نوع بیمه ها بود .
وی ادامه داد : با وجود تلاش ها برای ساماندهی و معرفی افراد شاغل واقعی در این حرفه ها اما باز کردن فضا برای حضور همه برای این نوع بیمه باعث شد تا تعداد زیادی متقاضی برخورداری آموزش مهارتی باشند .
جمشیدی گفت که در آن سالها تعداد زیادی افراد غیر شاغل در این حرفه ها و تنها برای دستیابی به بیمه مورد نظر راهی مراکز فنی و حرفه ای شدند .
وی از جمله یکی از دستاوردهای سه سال و نیم اخیر در حوزه آموزش فنی و حرفه ای را اتخاذ تدبیر برای بیمه شاغلان واقعی در این حرفه ها برشمرد .
معاون اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران اظهار داشت : این مساله باعث شده تا شاغلان واقعی در حرفه هایی نظیر قالی بافی برای مهارت افزایی و برخورداری از بیمه به این مراکز آموزشی مراجعه بکنند .
فنی و حرفه ای مازندران با دارا بودن ۲۵ مرکز دولتی و بیش از ۷۰۰مرکز خصوصی ۱۸۰ حرفه آموزشی را به علاقمندان ارائه می کند .
امسال تعهد آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار ساعت است که براساس آمار این نهاد زنان بیشترین سهم در آموزش مهارت های خدماتی و مردان سهم بیشتری در آموزش مهارت صنعتی را به خود اختصاص داده اند ./ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo