طوفان ۲۰۰ سقف در یانهسر بهشهر و ۵۰ سقف در سوادکوه تخریب کرد

حسین نجفی بخشدار یانهسر بهشهر گفت: از سحرگاه امروز تاکنون بر اثر طوفان بیشتر روستاهای بخش یانهسر این شهرستان از زلت تا روستاهای مرکز بخش مانند بیشهبنه و متکازین دچار خسارات متعددی شدند.
وی با بیان اینکه برخی از روستاها خالی از سکنه و دارای نگهبان هستند، افزود: با ادامه شدت طوفان، این تعداد به بیش از ۴۰۰ واحد منزل مسکونی، دامداری و سایر ساختمانهای روستا افزایش مییابد.
بخشدار یانهسر بهشهر گفت: بیشتر خسارتها نیز به همین خانهها و واحدهای قدیمی وارد شد و سقفهایی که با سازه حلبی بودند را از جا درآورد.
حسین نجفی افزود : برق دراین مناطق به صورت موقت قطع شد اما در حال حاضر همه روستاهای این بخش دارای برق هستند.
همچنین جهانگیر آذری رئیس جمعیت هلال احمر سوادکوه گفت: سقف ۳۰ واحد مسکونی در حوره شهری منطقه بالادست زیراب و روستاهای دراسله و کریکلاه، بر اساس ارزیابی اولیه تاکنون ۵۰ تا ۱۰۰درصد تخریب شد.
رئیس جمعیت هلال احمر سوادکوه گفت: نیروهای امدادی این جمعیت به منظور جلوگیری موقتی از نفوذ آب و باران به منازل حادثه دیده نایلون های مخصوص پوشش سقف منازل را میان حادثه دیدگان توزیع کردند.


