فواید استثنایی کدو تنبل

image_pdfimage_print

سحر عابدینی متخصص تغذیه گفت: کدوتنبل سرشار از ویتامین A و مؤثر در پیشگیری از پیری است، آنتی اکسیدان های موجود در آن در مقابل سرطان محافظ هستند و فیبر کدو می تواند سطح کلسترول را در حالت مناسبی نگه دارد.

وی اظهار داشت: کدوتنبل سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و پوست را در برابر آسیب مقاوم و سرعت درمان را تسریع می بخشد، مصرف سبزی های نارنجی رنگ مانند کدو در آش و سوپ در فصل زمستان یا در کنار فلفل، پیاز قرمز و چغندر به شادابی پوست کمک می کند.

عابدینی ادامه داد: کدوتنبل به دلیل کالری پایین و کربوهیدرات کمی که دارد گزینه مناسبی برای رژیم غذایی است و با برخورداری از فیبرهای فراوان مدت طولانی در سیر نگهداشتن افراد نقش دارد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: این سبزی با داشتن ویتامین E منبع خوب آنتی اکسیدان است که می تواند در کاهش التهاب و محافظت در برابر سرطان مؤثر باشد، همچنین ابتلا به بیماری آلزایمر را به تعویق می اندازد.

وی تاکید کرد: منیزیم موجود در کدوتنبل به درمان افسردگی کمک می کند. این ماده معدنی طبیعی احساس آرامش به ارمغان می آورد.

عابدینی یاد آور شد: کدو تنبل به دلیل وجود ویتامین های A و C سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری تقویت می کند.yjc

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo