مرحوم رحیمی مظهر عشق و خدمت به مردم بود

کیاپرس: مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران در حاشیه ششمین سالگرد درگذشت زنده یاد مهندس رحیمی مدیرکل سابق راه و ترابری مازندران عنوان نمود: مرحوم رحیمی مظهر عشق و خدمت به مردم بود.
مازندران مهندس حیدر نوروزی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره مهندس رحیمی عنوان نمود : اخلاص ، صفا ، تقوا و عشق به خدمت از جمله ویژگی های برجسته آن مرحوم بود .
وی با اشاره به فعالیت های ارزنده و خالصانه مدیرکل سابق راه و ترابری استان مازندران گفت: مرحوم ‘ موسی رحیمی ‘ مظهر عشق و خدمت بود .
مهندس نوروزی خدمات امثال مرحوم رحیمی را خدماتی ماندگار اعلام کرد و بیان داشت : مردم به خدمات و فعالیتهای خالصانه ارج می نهند و اقدامات ارزنده امثال رحیمی همیشه ماندگار خواهد ماند .
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خاطر نشان ساخت : زنده یاد رحیمی در طول دوران مسولیت پذیری خویش یک دغدغه داشت و آن این بود که بتواند ظرفیتهای حوزه حمل و نقل جاده ای استان را ارتقاء داده و گامی بلند در جهت ایمن سازی محورهای ارتباطی استان بردارد.
گفتنی است زنده یاد مهندس رحیمی شانزدهم آبان ماه سال ۸۹ در حین ماموریت به همراه مهندس ‘ احمد پور ‘ ، رییس اداره راه و ترابری شهرستان بابل در جاده بابل به بابلسر در منطقه ‘ کله بست ‘ بر اثر حادثه رانندگی جانش را از دست داد و به دیار باقی شتافت.
اپلیکیشن های مذهبی روش جدید مجرمان سایبری
گروه استان ها- با روی کار آمدن نسل جدید گوشی های هوشمند و قابلیت دسترسی آسان و قیمت ارزان برنامه های کاربردی این گوشی ها که در همه زمینه ها در دسترس است، باعث شده تا افراد زیادی از آن استفاده کنند و این امر موجب افزایش آسیب ها و تهدیدات سایبری در این زمینه شده است.
سرهنگ حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اعلام کرد : امروزه کاربران گوشی های هوشمند می توانند هر نوع اپلیکیشنی را از app store ها دریافت و نصب کنند که عموما این اپلیکیشن ها رایگان بوده و بدون هیچ هزینه ای می توانند آن را دریافت کنند. شرکت های توسعه دهنده نرم افزار های موبایل، برای اینکه کاربران را جذب کنند، تلاش می کنند تا بر طبق سلایق آنها اپلیکیشن طراحی کنند. از این رو برای افراد مذهبی که به دنبال اپلیکیشن های مذهبی می گردند نیز برنامه های کاربردی متعددی وجود دارد. از آنجا که این برنامه های کاربردی متقاضیان زیادی دارد، مجرمان سایبری نیز تمرکز خود را به سمت این اپلیکیشن ها معطوف کرده اند تا از طریق آن به سرقت اطلاعات مدنظر خود بپردازند.
وی در ادامه گفت: اپلیکیشن های گوشی های هوشمند با ظاهری بی خطر قابلیت مخفی کردن کد های مخرب را دارند که یکی از این اپلیکیشن ها که هیچ کسی حتی فکرش را هم نمی کند که در آن کد های مخرب جاسازی شده باشد، همین اپلیکیشن های مذهبی است.
سرهنگ محمدنژاد افزود: تحقیقات نشان داده است که از بین برنامه کاربردی مذهبی موجود ، ۳٫۷ درصد آنها حاوی بد افزار هایی بودند که به قصد دسترسی به اطلاعات افراد طراحی شده اند. همچنین چندین نمونه از برنامه های کاربردی با مضمون قرآن کریم که بیش از یک میلیون بار دانلود شده است، برنامه های کاربردی حاوی بدافزار های به شدت خطرناک می باشند. این بد افزارهایی که در پوشش اپلیکیشن های مذهبی عرضه می شوند، قابلیت سرقت اطلاعات ، خواندن پیام های متنی، پیدا کردن LOCATION یا محل جغرافیایی افراد، خواندن ایمیل ها و لیست مخاطبان را دارند.
رئیس پلیس فتا مازندران در خاتمه گفت: کاربران اپلیکیشن های مذهبی دقت کافی در خصوص دانلود و استفاده از آنها را داشته باشند در صورت مواجهه با هر گونه مورد مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش “گزارش وب سایت های متخلف” گزارش نمایند.