مرحوم رحیمی مظهر عشق و خدمت به مردم بود

کیاپرس: مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران در حاشیه ششمین سالگرد درگذشت زنده یاد مهندس رحیمی مدیرکل سابق راه و ترابری مازندران عنوان نمود: مرحوم رحیمی مظهر عشق و خدمت به مردم بود.
مازندران مهندس حیدر نوروزی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره مهندس رحیمی عنوان نمود : اخلاص ، صفا ، تقوا و عشق به خدمت از جمله ویژگی های برجسته آن مرحوم بود .
وی با اشاره به فعالیت های ارزنده و خالصانه مدیرکل سابق راه و ترابری استان مازندران گفت: مرحوم ‘ موسی رحیمی ‘ مظهر عشق و خدمت بود .
مهندس نوروزی خدمات امثال مرحوم رحیمی را خدماتی ماندگار اعلام کرد و بیان داشت : مردم به خدمات و فعالیتهای خالصانه ارج می نهند و اقدامات ارزنده امثال رحیمی همیشه ماندگار خواهد ماند .
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خاطر نشان ساخت : زنده یاد رحیمی در طول دوران مسولیت پذیری خویش یک دغدغه داشت و آن این بود که بتواند ظرفیتهای حوزه حمل و نقل جاده ای استان را ارتقاء داده و گامی بلند در جهت ایمن سازی محورهای ارتباطی استان بردارد.
گفتنی است زنده یاد مهندس رحیمی شانزدهم آبان ماه سال ۸۹ در حین ماموریت به همراه مهندس ‘ احمد پور ‘ ، رییس اداره راه و ترابری شهرستان بابل در جاده بابل به بابلسر در منطقه ‘ کله بست ‘ بر اثر حادثه رانندگی جانش را از دست داد و به دیار باقی شتافت.