بیش از ۳ هزار مورد در سامانه رصد اشتغال ثبت شد

image_pdfimage_print

 

کیاپرس: استاندار مازندران در جلسه شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان، با اشاره به این که اشتغال و سرمایه گذاری از جمله دغدغه های محوری استان هستند، اعلام کرد: تاکنون بالغ بر ۳ هزار و ۸۳۱ مورد اشتغال در سامانه رصد اشتغال ثبت شده است و می طلبد تا دستگاه ها نسبت به ثبت اشتغال ایجاد شده در این سامانه اهتمام نمایند.

ربیع فلاح جلودار، با اشاره به این که بالغ بر ۱۵ هزار شغل طی سال ۹۴ از محل اشتغال خرد و خانگی در مازندران ایجاد شده است، خاطر نشان ساخت: باید با تداوم در این راه و همدلی و هم افزایی دستگاه های مسئول، جایگاه مازندران در ایجاد اشتغال خرد در کشور را حفظ نماییم.

رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان، تاکید کرد: نهایت اهتمام در راستای جذب حداکثری اعتبارات تبصره ۲۶ قانون بودجه سال ۹۵ در جهت تقویت اشتغال باید صورت گیرد.

ربیع فلاح، اشتغال دانش آموخته ها را از جمله مسایل مهم این حوزه عنوان کرد و با اشاره به این که کارهای خوبی در حوزه ict برای اشتغال فارغ التحصیلان در مازندران صورت گرفته است، تصریح نمود: کسب و کار دانش آموخته ها باید متناسب با تحصیلات آنان باشد و در این خصوص باید با همه توان تلاش شود.

رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان با بیان این که مفاد تفاهمات منعقد شده فی مابین استانداری و ۱۸ شرکت فناوری بزرگ کشور را در راستای ایجاد ۴۰۰۰ شغل پایدار در استان را به طور مرتب پیگیری می کنیم و شرکت های داخلی استان با این شرکت ها ارتباط مستمر دارند، افزود: فنی و حرفه ای باید نقش فعالتری در راستای مهارت آموزی دانش آموخته ها داشته باشد.

استاندار با اعلام این که تا کنون ۶۳۶ واحد تولیدی، تسهیلات بسته رونق تولید را دریافت نموده اند و مازندران در این خصوص در رتبه نخست کشور قرار دارد، ابراز نمود: در ارایه بسته رونق تولید در حوزه جهاد کشاورزی با ۴۶۳ مورد، رتبه اول و در صنعت، معدن و تجارت با ۱۷۴ مورد، رتبه دوم کشور را دارا هستیم.

ربیع فلاح، تاکید کرد: نظارت دقیق و پیگیر بر توزیع و هزینه کرد تسهیلات بسته رونق تولید صورت گیرد تا اهداف پیش بینی شده بدرستی محقق می شود و موجبات تقویت تولید و اشتغال فراهم گردد.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo