دایر کردن کلاس درس حتی برای یک دانشآموز

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: ۶۴مدرسه با کمتر از چهار دانش آموز و ۱۱۰مدرسه نیز با کمتر از ۱۰دانش آموز در این استان فعال است.
سیدعلی قاسمی روز شنبه در گفت و گویی با بیان اینکه در سه سال گذشته حتی برای یک دانشآموز نیز کلاس درس دایر کردیم، افزود : این امر نشان از توجه ویژه دولت تدبیر و امید به تعلیم و تربیت است.
وی افزود: برای دانش آموزان استثنایی استان نیز طرح برگزاری کلاس درس در خانه در حال اجرا است.
قاسمی گفت: این طرح نخستین بار در مازندران برای دانش آموزان معلول جسمی و حرکتی به اجرا گذاشته شده است.
وی شمار افراد زیر پوشش این طرح را در حال حاضر ۱۰ نفر اعلام و پیش بینی کرد که تا ۵۰ نفر افزایش یابد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران اضافه کرد: پنج هزار و ۳۳۵ دانش آموز استثنایی در ۵۰مدرسه و ۲۳ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در مازندران به تحصیل اشتغال دارند.
قاسمی ارتقای تحصیلی دانش آموزان را از دغدغه این اداره کل دانست و افزود: ۱۷ مدرسه استان را برای ارتقای تحصیلی در نظر گرفته ایم که نتیجه پیشرفت آنها در خرداد ماه سال آینده مشخص خواهد شد.
او با بیان اینکه ۹۸ مدرسه پژوهش محور در مازندران وجود دارد ، تاکید کرد: در نظام جمهوری اسلامی همه مدارس باید دارای این ویژگی و تک تک دانش آموزان پژوهنده باشند.
قاسمی وضعیت رشته های تحصیلی در مازندران را بهتر از سایر استان های کشور ارزیابی کرد و یاد آور شد: براساس نتایج دانشآموزان در سال گذشته، در رشته علوم تجربی رتبه دوم، در ریاضی رتبه یازدهم و در علوم انسانی نیز رتبه ششم را به دست آوردیم.
او همچنین ترغیب دانش آموزان به شاخه های مهارتی را از اهداف اصلی نظام آموزشی دانست و افزود: به همین منظور سیاست های ابلاغی وزارت متبوع در هدایت تحصیلی در مراسم بازگشایی مدارس اعلام شد.
وی با اعلام اینکه تاکنون بیش از ۴۳ درصد دانش آموزان متوسطه مازندرانی به سمت شاخه های مهارتی هدایت شدند، افزود: این میزان در کشور ۳۸درصد است که تا پایان برنامه ششم باید به ۵۰ در صد افزایش یابد.
او اضافه کرد: هم اکنون ۳۲هزار و ۲۵۰هنرجوی مازندرانی در ۳۵۲هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش استان به تحصیل اشتغال دارند.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر اینکه هدایت تحصیلی باید در داخل خانواده ها صورت پذیرد، از والدین خواست تا در این زمینه نیز نظام آموزشی را یاری کنند.
وی هدف از این اقدام را هدایت تحصیلی مناسب و نیاز بازار دانست و افزود: رشته بورس به صورت پایلوت در هنرستان های ساری راه اندازی خواهد شد.
بر اساس آخرین گزارش آموزش و پرورش مازندران ۵۲۰ هزار دانش آموز مازندرانی تحت آموزش ۴۰هزار فرهنگی در این استان به تحصیل اشتغال دارند.ایرنا