۲۴ مصدوم در زلزله زرند به مراکز درمانی منتقل شدند/انتقال ۳۳ مصدوم مسابقه فوتبال استقلال خوزستان و پرسپولیس

image_pdfimage_print

۲۴ مصدوم در زلزله زرند به مراکز درمانی منتقل شدند/ ۵ نفر در بیمارستان بستری شدند/ آماده باش اورژانس در ۴ شهرستان استان کرمان/ انتقال ۳۳ مصدوم مسابقه فوتبال استقلال خوزستان و پرسپولیس

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به وقوع زمین لرزه در شهرستان زرند کرمان در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در ساعت ۱۸ و ۴۰ دقیقه روز گذشته، گفت: پس از این زمین لرزه تا کنون ۱۲ پس لرزه در این شهرستان اتفاق افتاده است.

مجتبی خالدی در گفتگو با خبرنگار وبدا، با بیان این مطلب اظهار داشت: پس از ۴ دقیق از وقوع زمین لرزه در شهرستان زرند، اولین آمبولانس اعزام شد و تا کنون ۲۴ مصدوم زمین لرزه به بیمارستان های سینا و امام علی(ع) شهرستان زرند منتقل شدند.

وی با بیان اینکه ۱۹ نفر از مصدومان زمین لرزه به صورت سرپایی مداوا شدند، از بستری شدن ۵ نفر از مصدومان خبر داد و گفت: اورژانس شهرستان های کرمان، رفسنجان، راور و کوهبنان در حالت آماده باش قرار دارند تا وضعیت منطقه آرام شود.

مصدومیت ۳۳ نفر از هواداران فوتبال در اهواز

خالدی همچنین با اشاره به درگیری هواداران مسابقه فوتبال استقلال خوزستان و پرسپولیس در ورزشگاه غدیر اهواز، یادآور شد: هواداران دو تیم در ساعت ۱۸ و ۲۶ روز گذشته با همدیگر درگیر شدند که علاوه بر سه آمبولانس مستقر در ورزشگاه، سه دستگاه آمبولانس دیگر و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به ورزشگاه غدیر اعزام شدند.

سخنگوی اورژانس کشور تصریح کرد: ۳۳ نفر از هواداران این دو تیم مصدوم شدند که به بیمارستان های امام خمینی(ره) و گلستان اهواز انتقال یافتند که مصدومان بیشتر از ناحیه دست، صورت آسیب دیده بودند.

وی در پایان یادآور شد: از ۳۳ مصدوم این مسابقه فوتبال، ۱۶ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و در حال حاضر هیچ یک از آنها بستری نیستند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo