قربانی گرفتن سد سلیمان‌تنگه ساری

image_pdfimage_print

غرق شدن جوان ۲۳ ساله در اسکله شیرین‌رود

خبرگزاری فارس: غرق شدن جوان 23 ساله در  اسکله شیرین‌رود سد سلیمان‌تنگه ساری

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری ساری از غرق شدن جوان ۲۳ ساله در اسکله شیرین‌رود سد سلیمان‌تنگه ساری خبر داد.

حسن سیدی در ساری با اشاره به تماس شهروندان با این سازمان طی ساعت ۱۷ امروز مبنی بر غرق شدن جوانی در سد سلیمان‌تنگه اظهار کرد: تیم پنج نفره غواصی آتش‌نشانی ساری به این منظور به منطقه اعزام شد.

وی با بیان اینکه تیم اعزامی غرق شده را بعد از ۱٫۵ ساعت در عمق ۱۲ متری سد سلیمان‌تنگه یافتند، افزود: جوان غرق شده به نام سعید فرمانی، ساکن یکی از شهرهای استان بود که با جمعی از دوستان خود برای تفریح در حال شنا در اسکله شیرین‌رود بود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی ساری با بیان اینکه پیکر این جوان با تلاش ماموران این سازمان از آب بیرون کشیده شد، تصریح کرد: در یک ماه گذشته سه نفر در رودخانه‌های مرکز استان غرق شدند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo