اقامتگاههای روستایی در مازندران تقویت می شوند

image_pdfimage_print

دلاور بزرگ نیا– مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به تقویت اقامتگاههای روستایی، بیان کرد: آشنایی با فرهنگ بکر و دلنشین روستاها، موجب رونق اقتصاد روستاییان و اشتغالزایی در روستا خواهدشد.

دلاور بزرگ نیا  با اشاره به ورود بیش از یک‌میلیون نفر مسافر به استان مازندران در ایام تعطیلات عید سعید فطر، اظهار کرد: این تعداد مسافر شامل کسانیکه در ویلاهای خصوصی و یا منزل اقوام بسر بردند، نمی‌شود بلکه این مسافران کسانی هستند که رنج مسافرت را به خود هموار کردند تا فرهنگ مازندران را در دل جنگل، کوه و کنار دریا بودن، تجربه کنند.

رئیس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی مازندران ادامه داد: ورود مسافر به استان فرصت بسیار خوبی است تا با برنامه‌ریزی درست، و قرار دادن آنان در قالب تورهای گردشگری سفری جذاب و کم‌هزینه را برایشان رقم زد.

وی از اعطای تسهیلات بانکی خبر داد و افزود: پیش‌بینی می‌کنیم با کمک تسهیلات بانکی و مساعدت بانک‌ها برای پروژه‌های نیمه‌تمام و افزایش امکانات، ظرفیت اقامتی را بالا ببریم.

بزرگ نیا در ادامه این گفتگو، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند در نقش مدیریت شهری، فضای شهرسازی، پارک‌ها و کمپ‌های اقامتی را برای رفاه حال مسافران توسعه دهند.

وی خاطرنشان کرد: اشتغال‌زایی در روستاها علاوه بر اینکه از مهاجرت به شهرها جلوگیری می‌کند می‌تواند حتی به مهاجرت معکوس از شهرها هم منجر شود.

بزرگ نیا ازاعطای تسهیلات به بومگردی، خبر داد و افزود: در بحث سازمان‌دهی بومگردی در حال اخذ مجوز هستیم، تسهیلات خوبی هم در نظر گرفته‌شده که از علاقه‌مندان دعوت می‌شود به سازمان گردشگری و میراث فرهنگی مازندران مراجعه کنند.مهر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo
Cart
Your cart is currently empty.