ظریف با رد اختلاف با سردار سلیمانی: من با سردار گفتگو دارم و هر دو معتقدیم بحث سوریه راه حل سیاسی دارد

image_pdfimage_print
  ظریف با رد اختلاف با سردار سلیمانی: من با سردار گفتگو دارم و هر دو معتقدیم بحث سوریه راه حل سیاسی دارد
ظریف در هلند ضمن رد اختلافات خود با سردار سلیمانی گفت: من با سردار گفتگو دارم و هر دو معتقدیم بحث سوریه راه حل سیاسی دارد
‎وزیر امور خارجه با حضور در محوطه سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی در لاهه، با اهدای تاج گل، به یادمان قربانیان سلاح‌های شیمیایی ادای احترام کرد.
‎ محمدجواد ظریف عصر پنجشنبه پس از ادای احترام به یادمان قربانیان سلاح‌های شیمیایی، با مدیرکل سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی دیدار و گفت‌وگو ‌کرد.
‎وزیر امور خارجه در سفر به هلند تاکنون با رئیس مجلس، نخست‌وزیر، وزیر اقتصاد و وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرده و برای اعضای کمیسیون سیاست خارجی کنگره ملی سخنرانی کرده است.
‎ظریف همچنین طی سخنان در یک اندیشکده، ضمن رد اختلافات خود با سردار سلیمانی گفت: من با سردار گفتگو دارم و هر دو معتقدیم بحث سوریه راه حل سیاسی دارد
‎در جریان دیدار ظریف و «برت کوندرس»، علاوه بر بررسی مسائل و روابط دو کشور، یک تفاهمنامه سیاسی بین وزرای خارجه دو کشور ایران و هلند امضا شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo