لغو یک طرفه شدن محور هراز

جعفر محمدنژاد در گفتگو با کیاپرس، گفت: امروز قرار بود محور هراز یکطرفه شود که لغو شد.
وی ادامه داد: تردد انواع وسایل نقلیه جمعه ۶ فروردین ماه از ساعت ۱۳ تا دو بامداد روز شنبه از رودهن به آباسک ممنوع بوده و با اعلام مأموران پلیسراه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ تا ساعت دو بامداد روز شنبه از آباسک به رودهن بهصورت یکطرفه است.
رئیس پلیس راه مازندران با اعلام اینکه تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونتها از محور کرج ـ چالوس ممنوع است، یادآور شد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ روز جمعه ۶ فروردین ماه ۹۵ تا ساعت سه بامداد روز شنبه هفتم از کرج به مرزنآباد ممنوع بوده و با اعلام مأموران پلیسراه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ روز جمعه ۶ فروردین تا ساعت سه بامداد روز شنبه از ۱۵ کیلومتری مرزنآباد (دزبن) بهسمت کرج بهصورت یکطرفه است.
محمدنژاد با اشاره به ممنوع بودن تردد انواع تریلی در محور هراز، اضافه کرد: تردد انواع کامیون تا ساعت دو بامداد روز هشتم فروردینماه ۹۵ از محور هراز ممنوع اعلام شده است.
وی بیان کرد: تردد انواع تریلی و کامیون تا ساعت دو بامداد روز هشتم فروردین ۹۵ از تهران به قائمشهر و بالعکس ممنوع است.
رئیس پلیسراه مازندران درباره وضعیت راه های مازندران، گفت: در حال حاضر وضعیت ترافیک در محور کندوان به صورت نیمه سنگین است و محورهای هراز و سوادکوه عادی و روان است.