حضور ۵ آملی بهعنوان نماینده در ۱۰ دوره مجلس

مجلس شورای اسلامی خانه ملت بوده و وکلای مردم از همه مناطق کشور در آن برای تصمیمسازیهای حیاتی گرد هم جمع میشوند.
نهتنها در ایران بلکه در همه کشورها مجلس یا پارلمان نهادی تصمیمگیر و تصمیمساز است و امورات کشور در آن بررسی شده و راهکارها در آن مصوب میشود.
در جمهوری اسلامی ایران نیز همه ارگانها و نهادها به غیر از نهاد مقام معظم رهبری از فیلتر مجلس عبور میکنند، پس شایسته است تا مردم در انتخابات ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی افرادی امین، آگاه، با دانش، قدرتمند، توانمند، متدین و انقلابی را راهی خانه ملت کنند که هم از حقوق آنها دفاع کرده و هم مدافع حق کشورمان در بخشهای مختلف سیاسی و اجتماعی باشد.
استان مازندران از گذشته تاکنون توانسته افراد توانمند و بانفوذی را وارد مجلس کند و در این بین مردم شهرستان آمل که از شهرهای شاخص کشور محسوب میشوند هم طی ۱۰ دوره مجلس شورای اسلامی توانستند پنج نفر را بهصورت مداوم و مقطعی وارد ساختمان بهارستان کنند.
انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی به سال ۱۳۵۹ باز میگردد که در آن آملیها حجتالاسلام کاظم نوروزی را بهعنوان نماینده دوره نخست بهمدت چهار سال برای خدمتگزاری راهی خانه ملت کردند.
نوروزی در دور نخست شکلگیری مجلس شورای اسلامی حضور داشته و با رأی حداکثری مردم انتخاب شد.
این نماینده مردم آمل در دوره نخست مجلس، متولد سال ۱۳۲۶ بوده که آن زمان میزان کل رأی شهر و روستاهای آمل ۴۴ هزار و ۸۹۷ رأی بوده و میزان رأی ماخوذه با نام نوروزی ۲۹ هزار و ۵۱۳ رأی بود. این نماینده دارای تحصیلات حوزوی خارج فقه و اصول بود.
دومین دوره مجلس شورای اسلامی با انتخاب حجتالاسلام عیسی ولایی از سوی مردم شهر هزار سنگر همراه بود.
مردم آمل در دورههای اول و دوم مجلس شورای اسلامی با انتخاب افرادی از قشر روحانیت توانستند طعم خدمت را بچشند.
ولایی یکی از نمایندگان مردم آمل در مجلس شورای اسلامی بود که در دور دوم شکلگیری مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۶۳ با رأی حداکثری مردم راهی خانه ملت شد و توانست به مدت چهار سال در این شهرستان دست به خدمت بزند.
این نماینده مردم متولد سال ۱۳۲۹ بوده که در مرحله میاندورهای اول وارد مجلس شد البته آن زمان میزان کل رأی شهر و روستاهای آمل ۲۵ هزار و ۱۹۸ رأی بوده که میزان رأی ماخوذه این نماینده ۲۰ هزار و ۲۵۱ رأی شمارش شد. ولایی دارای تحصیلات حوزوی، حقوق، خارج فقه و اصول بوده است.
مرحوم سیدمحمود کاظمدینان نماینده مردم آمل در دوره سوم مجلس شورای اسلامی بود که علاوه بر دوره سوم، نمایندگی مردم آمل در دوره چهارم و ششم مجلس شورای اسلامی هم به چشم میآید.
این نماینده سه دوره مردم آمل در مجلس شورای اسلامی پدر دو شهید دفاع مقدس بوده و به مدت ۱۲ سال در حوزه انتخابیه آمل فعالیت داشت.
مرحوم کاظمدینان متولد سال ۱۳۱۸ بوده که در دوره سوم مجلس شورای اسلامی در مرحله نخست انتخابات سال ۱۳۶۷ حوزه انتخابیه آمل از بین ۹۹ هزار و ۲۹ رأی ماخوذه، میزان ۶۹ هزار و ۱۷۱ رای را به نام خود ثبت کرده و راهی مجلس شورای اسلامی شد.
این نماینده در دوره سوم مجلس شورای اسلامی دارای مدرک فوق دیپلم بوده است، مرحوم کاظمدینان در مرحله نخست دوره چهارم مجلس شورای اسلامی طی سال ۱۳۷۱ حائز اکثریت آرا شد که در آن دوره کل آرای حوزه انتخابیه آمل ۱۲۸ هزار و ۵۴۲ رأی بوده و آرای ماخوذه این نماینده ۵۵ هزار و ۳۷ رأی شمارش شد.
پدر شهیدان کاظمیدینان در دوره ششم مجلس نیز توانست با اکثریت آرای مردم به خانه ملت راه پیدا کند که این رویداد در سال ۱۳۷۸ اتفاق افتاد که وی در مرحله اول از مجموع کل آرا ۱۴۷ هزار و ۱۳۱ رأی توانست میزان ۵۰ هزار و ۹۱۰ رأی را از آن خود کرده و با مدرک لیسانس مدیریت سازمان اداری وارد مجلس شود.
در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه آمل عنایتالله تورنگ بهمدت چهار سال برای خدمت به مردم در خانه ملت حاضر شد.
تورنگ در دور پنجم شکلگیری مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۴ با رأی حداکثری مردم انتخاب شد.
این نماینده مردم آمل متولد سال ۱۳۳۵ بوده که در آن دوره حوزه انتخابیه آمل و لاریجان تعداد ۱۴۷ هزار و ۹۵۳ رأی داشت و این نماینده میزان ۸۶ هزار و ۴۸۰ رأی را به نام خود ثبت کرد.
تورنگ آن زمان دارای مدرک لیسانس مهندسی کشاورزی بود.
از دوره هفتم مجلس شورای اسلامی تاکنون مردم آمل به یک حقوقدان برای نمایندگی در خانه ملت اعتماد کردند و هر دوره با افزایش میزان اعتماد و رضایتمندی، مدت ماندگاری این نماینده با رأی ملت تمدید شده است.
عزتالله یوسفیانملا از نمایندگان تأثیرگذار در مجلس شورای اسلامی طی سالهای گذشته است که رأی حداکثری مردم نشان از اعتماد و قدرت لازم آن دارد.
این حقوقدان ساختمان بهارستان فعالیت خود در مجلس شورای اسلامی را از سال ۱۳۸۲ با ورود به مجلس هفتم آغاز کرد و در دور نخست هفتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از مجموع کل آرا ۱۲۹ هزار و ۷۳۶ رأی، تعداد ۳۴ هزار و ۱۸۱ رأی مأخوذه را به خود اختصاص داد.
نماینده مردم آمل در مجلس هشتم، نهم و دهم هم توانست با کسب حداکثری آرا به خانه ملت ورود پیدا کند. این نماینده مجلس در دوره هشتم هم در مرحله نخست با کسب ۵۰ هزار و ۲۴۰ رأی از مجموع ۱۲۴ هزار و ۲۱۰ وارد مجلس شد و از دیگر رقبای خود پیشی گرفت.
مجلس نهم هم با حضور یوسفیانملا همراه بود که این نماینده در مرحله نخست انتخابات از مجموع کل ۱۶۹ هزار و ۱۶۸ رأی، میزان ۸۸ هزار و ۳۷۷ رأی را به نام خود به ثبت رساند و برای سومین دوره وارد مجلس شد.
ماندگاری یوسفیانملا در بین نمایندگان مجلس ساختمان بهارستان تمامی نداشت تا اینکه مردم آمل برای چهارمین بار هفتم اسفند امسال به این نماینده اعتماد کرده و گزینهای بهتر را برای نمایندگی مجلس پیدا نکردند.
یوسفیانملا در دهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی با اختلاف ۵۱ هزار و ۳۱۶ رأی از دومین نامزد دست به رکوردشکنی زده و رکورد جدید و جالب توجهی را به ثبت رساند.
شهرستان آمل با حدود ۴۰۰ هزار نفر جمعیت از شهرهای شاخص شمال کشور است که دارای پنج شهر آمل، دابودشت، رینه، گزنک و امامزاده عبدالله و پنج بخش است.
در مرحله نخست آغاز فعالیتهای انتخاباتی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان آمل تعداد ۲۷ نفر نامنویسی کردند که در نهایت ۱۰ کاندیدا وارد دور نهایی شدند./فارس