سریال تکراری بداخلاقی‌های انتخاباتی در مازندران / چهارشنبه‌سوری زودرس در ساری

روزهای پایانی زمان قانونی تبلیغات کاندیداهای مجلس شورای اسلامی نزدیک است و هر روز بیشتر از روز گذشته شاهد گرم‌تر شدن کوران تبلیغات در سطح شهرها هستیم.

بیشتر تبلیغات کاندیدای مجلس شورای اسلامی در اوایل شب آغاز و تا نیمه‌های شب با حضور طرفداران آنها ادامه دارد که شاهد شور و نشاط تبلیغاتی در مقابل بسیاری از این ستادها هستیم.

پوستر داوطلبان مجلس دهم با ژست‌های عجیب و غریب بر روی دیوار، تیر برق‌ها، پل‌های عابر پیاده، تنه درختان و… خودنمایی می‌کند که هر کدام از آنها برای کارگران زحمتکش شهرداری ساعت‌ها زمان می‌برد تا امحا شود.

*نصب پوسترهای تبلیغاتی توسط بانوان در نیمه‌های شب

حضور بانوان در نیمه‌های شب برای نصب پوسترهای تبلیغاتی کاندیداها بر روی دیوار خیابان‌ها یکی از نکات قابل توجه در زمینه شیوه نوین تبلیغات به‌شمار می‌رود که در بعضی از خیابان‌ها و کوچه پس‌کوچه‌های سطح شهر ساری مشاهده می‌شود.

مشارکت بانوان در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نسبت به دیگر دوره‌ها افزایش یافته و بانوان حضور فعال‌تری در ستادهای تبلیغاتی کاندیدای مورد نظرشان دارند.

*چهارشنبه‌سوری زودرس در ساری

با گرم شدن تنور تبلیغات مجلس شورای اسلامی شاهد فرارسیدن چهارشنبه‌سوری زودرس در مقابل بعضی از ستادهای تبلیغاتی کاندیدای مجلس دهم هستیم.

بعضی از جوانان با توجه به نزدیکی پایان سال اقدام به خرید ادوات آتش‌بازی کردند و از فرصت شلوغی مقابل بعضی از ستادهای تبلیغاتی برای چهارشنبه‌سوری‌ زودرس استفاده می‌کنند.

با وجود بعضی از قانون‌شکنی‌ها و شیطنت برخی افراد باید از تلاش شبانه‌روزی نیروهای انتظامی در جهت برقراری نظم و امنیت اماکن شلوغ و پر رفت و آمد مقابل ستادهای انتخاباتی قدردانی کرد.

*قانون‌شکنی آشکار با ایجاد کارناوال انتخاباتی در ساری

با توجه به اینکه مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران بارها از ممنوع بودن ایجاد کارناوال انتخاباتی در خیابان‌های سطح شهر خبر داده‌بود اما در شب‌های گذشته شاهد ایجاد کارناوال انتخاباتی از سوی بعضی از داوطلبان مجلس شورای اسلامی در خیابان‌های ساری بودیم.

داوطلبانی که خود را مدعی قانون‌مداری می‌دانند و سوی تصاحب یکی از کرسی‌های مجلس شورای اسلامی را در ذهن‌های خود پرورش می‌دهند، این روزها خود به مظهر بی‌قانونی تبدیل شده‌اند و مردم از آنها به‌عنوان قانون‌گذاران بی‌قانون یاد می‌کنند.

*سریال تکراری بداخلاقی‌های انتخاباتی

مثل اینکه سریال تکراری بداخلاقی‌های انتخاباتی از سوی داوطلبان مجلس دهم در مازندران تمامی ندارد و شب گذشته یکی از سخنرانان همایش انتخاباتی کاندیدا مخالفان نامزد مورد نظر خود را افرادی نفهم و دروغ‌گو توصیف کرد.

بداخلاقی‌های انتخاباتی از آنجایی به اوج می‌رسد که بعضی از افراد معلوم‌الحال اقدام به کمپین‌هایی در فضای مجازی علیه تعداد محدودی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی کردند اما اظهارات مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران مشخص شد پای پلیس فتا به میان آمد و تعدادی از گردانندگان آن نیز دستگیر شدند.

*سخنرانی‌های آتشین کاندیداها در پیاده‌رو

از بعضی از شهرهای استان مازندران خبر می‌رسد شور و حال انتخاباتی مجلس دهم با فضای انتخاباتی ریاست جمهوری برابری می‌کند و همچنین بعضی از کاندیداها مقابل ستادهای خود و در محل پیاده‌روها اقدام به سخنرانی‌های آتشین می‌کنند.

فقدان ارائه برنامه‌های آینده از سوی داوطلبان مجلس دهم همچنان در فضای سیاسی حاکم بر انتخابات حس می‌شود و یا بعضی از کاندیداها به ارائه برنامه‌های آبکی خود برای آینده اکتفا می‌کنند./فارس

 

اخبار مرتبط

  • تیر 14, 1404
چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟  کیاپرس: یک متخصص قلب و عروق و فوق‌تخصص آنژیوپلاستی با بیان نکاتی کلیدی برای حفظ سلامت بیماران قلبی در شرایط بحرانی، بر اهمیت توجه به جسم و روان این بیماران تأکید کرد. به گزارش کیاپرس به نقل از وزارت بهداشت، دکتر رضا روان‌پارسا، متخصص قلب و عروق و فوق‌تخصص آنژیوپلاستی گفت: مراقبت از سلامت جسم و روان، به‌ویژه برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی، اهمیت زیادی دارد. استرس شدید می‌تواند سلامت این بیماران را به‌طور…

  • خرداد 26, 1404
حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما

حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما / خبرنگار صداوسیما:  تعدادی از همکارانم مجروح شده‌اند لحظاتی پیش اسرائیل به ساختمان صداوسیما حمله کرد. پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : لحظاتی پیش اسرائیل به ساختمان صداوسیما حمله کرد. ایرنا در این باره نوشت: رژیم صهیونیستی استودیو برنامه زنده شبکه خبر را هدف حمله قرار داد و پخش برنامه زنده شبکه خبر قطع شد. همشهری از شهادت تعدادی از کارکنان صداوسیما خبر داد. امامی خبرنگار صداوسیما در این باره گفت که گفته بودند تخلیه کنیم ولی نکردیم. وی افزود:…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار گذشته

وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
enemad-logo