توافق برای بر سر آتش بس سراسری در سوریه

image_pdfimage_print
    توافق برای بر سر آتش بس سراسری در سوریه جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا بامداد جمعه ۱۲ فوریه گفته‌است که کشورهای عضو گروه حمایت بین‌المللی از سوریه بر سر طرحی برای برقراری آتش بس و ارسال کمک‌های انساندوستانه به شهر‌ها و مناطق تحت محاصره در سوریه به توافق دست یافته‌اند.

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا بامداد جمعه ۱۲ فوریه گفته‌است که کشورهای عضو گروه حمایت بین‌المللی از سوریه بر سر طرحی برای برقراری آتش بس و ارسال کمک‌های انساندوستانه به شهر‌ها و مناطق تحت محاصره در سوریه به توافق دست یافته‌اند.
به گزارش «انتخاب»، نشست وزرای ۱۷ کشور عضو «حمایت بین المللی سوریه» شامگاه پنجشنبه در مونیخ آغاز شد و تا بامداد روز جمعه ادامه داشت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، جان کری، بامداد روز جمعه در کنفرانس خبری پس از نشست کشورهای عضو حمایت بین المللی از سوریه گفته است: نشست وزرای کشورهای عضو گروه حمایت بین المللی سوریه بر سر پایان دادن کامل به خصومت ها طی یک هفته به توافق رسیدند.
کری اضافه کرده است، اعضای این گروه توافق کردند طی یک هفته آتش بس سراسری برقرار شود.
وی با این حال تصریح کرده است که آتش بس در سوریه شامل گروه داعش، و جبهه النصره نخواهد بود.
وزیر امور خارجه آمریکا اضافه کرده است که کشورهای حاضر در این نشست همچنین با تسریع و گسترش فوری کمک های انساندوستانه به شهرها و مناطق این کشور جنگزده در هفته جاری توافق کردند.
به گفته کری ابتدا این کمک به مناطقی که نیاز فوری به کمک های انسانی دارند، به ویژه ها شهر ها و مناطق تحت محاصره ارسال شده و سپس کمک های بشردوستانه در اختیار همه افراد نیازمند در سراسر کشور قرار خواهد گرفت.
یک دیپلمات غربی به رویترز گفته است: ما به توافقی برای پایان دادن به بمباران‌های روسیه در سوریه دست نیافتیم، اما بر سر فرایندی توافق کردیم که در صورت اجرا می‌تواند شرایط را عوض کند.
 یک دیپلمات غربی دیگر نیز به «سی ان ان» گفته است: ۱۷ کشور عضو گروه حمایت بین‌المللی از سوریه در نشست خود مونیخ بر سر ارسال کمک‌های انساندوستانه به شهر‌ها و مناطق تحت محاصره از روز شنبه و همچنین برقراری آتش بس در هفته آینده توافق کردند.
جان کری همچنین گفته است که مذاکرات بین نمایندگان حکومت سوریه و مخالفان آن به زودی از سر گرفته خواهد شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo