ماجرای خودکشی دانش‌ آموز کرمانشاهی

image_pdfimage_print
در تاریخ سوم بهمن خبری با عنوان « دانش‌آموز کرمانشاهی در مدرسه خود را حلق آویز کرد‌» در خبرگزاری تسنیم منتشر شد.

در بخشی از این خبر آمده بود:‌ محمد دانش‌آموز یکی از مدارس متوسطه اول ساعت ۹ صبح امروز در سرویس بهداشتی مدرسه خود را حلق آویز کرد.

آموزش و پرورش با صدور جوابیه‌ای به این خبر اعلام کرد:‌ دانش‌آموز محمدپارسا یلی‌نژاد از دانش‌آموزان بسیار مثبت، درس‌خوان و منضبط مدرسه بوده که رابطه عاطفی تنگاتنگی با مدیر، معاونان، دبیران و سایر دانش‌آموزان داشته است.

پارساپور رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش کرمانشاه ضمن اظهار تأسف از این رخداد تلخ گفت:‌ نمرات دانش‌آموز مرحوم در حد عالی و نشان دهنده این موضوع است که از لحاظ درسی و انضباطی در حد بالایی بوده است.

آنچه مسلم است و از تحقیقات حاصل شده به دست آمده، دانش‌آموز مشکلاتی خارج از مدرسه داشته که متأسفانه در داخل مدرسه این اتفاق ناگوار رخ داده است. ضمن اینکه محمدرضا علوی مدیر مدرسه و دبیر دینی مدرسه این دانش‌آموز را درس‌خوان، مرتب و مؤدب معرفی کرده‌اند.

دانش‌آموز موصوف در اول وقت شنبه سوم بهمن ۱۳۹۴ اقدام به خودکشی کرده است.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo