دستگیری «م ـ ط» نتیجه یک هفته کار اطلاعاتی پلیس مازندران بود

image_pdfimage_print

سردار مسعود جعفری‌نسب امروز  با اعلام اینکه «م ـ ط» شروری که در فضای مجازی با تهدید به همتایان خود سبب رعب و وحشت مردم مازندران شد، شب گذشته پس از یک هفته متواری شدن توسط پلیس انتظامی دستگیر شد.

وی با اشاره به اینکه «م ـ ط» از اراذل و اوباش شهرستان بابل بوده است، اظهار کرد: نامبرده که در گذشته پرونده شرارت در مراجع قانونی داشته محکوم به زندان بود و دوران محکومیت را در سیستان و بلوچستان گذرانده بود.

فرمانده انتظامی مازندران افزود: «م ـ ط» هفته گذشته با پخش کلیپ در فضای مجازی که با مضمون تهدید به همتایان خود بود رعب و وحشت را در دل مردم مازندران ایجاد کرد و  متواری شد.

وی با بیان اینکه این شرور تحت تعقیب پلیس انتظامی قرار داشت، تصریح کرد: بعد از یک هفته کار اطلاعاتی و عملیاتی نامبرده در یکی از روستاهای شهرستان بابل در منزل دوستانش مخفی شده بود که نیمه‌شب گذشته توسط پلیس دستگیر شد.

جعفری‌نسب بیان کرد: «م ـ ط»، متولد ۶۲ بوده و به ادعای خودش دوران متواری بودن خود را در تهران و کرج گذرانده است.

فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری عاملان شکسته شدن شیشه سکوریت در سطح شهر ساری خبر داد و گفت: شکسته شدن ۱۲ فقره شیشه سکوریت در اماکن تجاری مرکز مازندران با سلاح گرم نبوده و تیراندازی صورت نگرفت.

/فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo