پاکسازی اکثر مناطق آلوده مازندران

image_pdfimage_print
کیا پرس : فرمانده انتظامی مازندران از پاکسازی اکثر مناطق آلوده استان خبر داد و گفت: این مناطق به موقعیت اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده است.

سردار جعفری نسب روز دوشنبه در نشست با فرماندارساری با اعلام اینکه اکثر مناطق آلوده استان پاکسازی شده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر مناطق آلوده تبدیل به یک موقعیت اجتماعی وفرهنگی شده است و کودکان و نوجوانانی که در مواد غوطه ور شده بودند به ورزش و درس می پردازند.

وی با اعلام اینکه مطالبه افراد آسیب دیده به مطالبات اجتماعی تغییر یافته است اظهار کرد: اوضاع اجتماعی شهرستان مطلوب است ولی همه دستگاه ها باید به وظایف خود اعمال کنند تا آسیب ها کاهش و امنیت اجتماعی افزایش یابد .

سردار جعفری نسب با اشاره به اینکه امنیت یک محصول و فرآورده اجتماعی است تصریح کرد: برای برقراری امنیت پایداربه مشارکت و همکاری همه دستگاه ها، پلیس و مردم نیاز است.

سردار جعفری نسب فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به انتخابات فراروی گفت: به دنبال انتخابات امن و بدون چالش هستیم تا مانند سنوات گذشته با شور نشاط برگزار شود و برای حفظ نظم، امنیت و آرامش در انتخابات هماهنگی های لازم را با فرمانداران و استاندار خواهیم داشت.

وی افزود: امیدواریم که امسال نیز این همدلی و همزبانی بیش از گذشته تجلی خود را در انتخابات اسفند سال جاری نشان دهد.مهر

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo