حمله نیروی دریایی روسیه از دریای خزر به داعش

image_pdfimage_print
روسیه از دریای خزر به داعش حمله کرد

کیا پرس:سرگئی شویگو وزیر دفاع و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه در یک برنامه تلویزیونی اعلام کردند نیروی دریایی این کشور مواضع گروه تروریستی داعش در سوریه را هدف قرار داده است.

به گزارش رویترز از مسکو، آنها اعلام کردند چهار ناو روسی مستقر در دریای خزر ۲۶ راکت شلیک کردند که به اهداف مشخص شده در سوریه اصابت کردند. روسیه حملات هوایی خود در سوریه را با اعلام اینکه داعش را هدف قرار خواهد داد آغاز کرد. کشورهای غربی، عربی و ترکیه می گویند مسکو از داعش به عنوان بهانه ای برای هدف قرار دادن دشمنان بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، استفاده می کند. این در حالی است که ارتش سوریه روز چهارشنبه با پشتیبانی هوایی روسیه حملاتی زمینی به مواضع مخالفان در سوریه انجام داد.

گفتنی است رونامه نیویورک تایمز درباره اعزام نیروی زمینی به سوریه گفت: ممکن است هدف از این اقدام پوتین محافظت از پایگاه روسیه نزدیک لاذقیه باشد که مسکو حملات هوایی خود علیه گروه های شورشی را از آنجا آغاز کرد و شاید هم هدف از چنین اقدامی این باشدکه متحد روسیه یعنی بشار اسد رئیس جمهور سوریه با خطر سرنگونی روبرو است و نیروهای زمینی روسی عملا وارد سوریه شده اند تا با گروه های بی شمار در حال جنگ علیه اسد مقابله کنند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo