قتل دختر و پسر جوان توسط خواستگار سابق در لاهیجان (۱۸+)+تصاویر

image_pdfimage_print

کیاپرس: حوالی ساعت ۲۲ دوشنبه (۱۳ مهر)، صدای بلند شلیک گلوله ساکنان مابین خیابان گلستان ۱۵ و ۱۷ لاهیجان را به بیرون خانه‌ها کشاند؛ آنانی که هراسان به دنبال نشانه‌ای از حادثه بودند با چراغ روشن و دو جوان بی‌حرکت در یک خودرو پراید سفید رنگ مواجه شدند.
پارسینه نوشت است؛ شاهدان عینی از صحنه دلخراش کشته شدن دختر و پسری جوان با گلوله اسلحه شکاری که در دستان پسر بود خبر می‌دهند.

جنایت تکان دهنده در لاهیجان +عکس (18+)

یکی از شهروندان لاهیجانی که در محل حادثه حاضر بود، دختر کشته شده را رویا. پ و پسر را حسین. ف معرفی می‌کند که هر دو فرزند دو کارخانه دار بزرگ و از خانواده‌های شناخته شده لاهیجانی هستندکه مدت‌ها با هم در ارتباط بودند.

یک منبع محلی دیگر هم گفت که ارتباط گفته شده مربوط به قبل بوده و دختر کشته شده در این حادثه چندی پیش با فرد دیگری نامزد کرده بود.

این درحالی بود که خود حسین هم با دختر دیگری پیمان عقد بسته بود اما به دلایلی نامعلوم بین این دو اختلاف نظر وجود داشت که منجر به این حادثه شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo