مبادلات تجاري مازندران با كشور هند در زمينه حمل و نفل كانتينري افزايش مي يابد

دكتر احساني در اين نشست كه با حضور سفير كشور هند و مديران اقتصادي استان تشكيل شد گفت: خوشبختانه با روي كار آمدن دولت تدبير و اميد شاهد گسترش روابط اقتصادي و سياسي ايران با ديگر كشورها بوده ايم كه كه اين امر تأثيرات شايان توجهي را در گسترش مبادلات تجاري ايران با ديگر نقاط دنيا داشته است.
وي افزود: بندر اميرآباد با گسترش حجم مبادلات تجاري و افزايش ظرفيت در بخش هاي مختلف توانسته است سهم بسزايي از صادرات بندرهاي شمال را به خود اختصاص داده و بدين ترتيب سرآمد بنادر شمالي محسوب مي گردد.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار مازندران اتصال بندر اميرآباد به بنادر آزاد جنوب كشور از طريق راه اندازي كريدور شمال- جنوب را يكي ديگر از راهكارهاي افزايش توان صادراتي آن دانست و تصريح كرد: مازندران دروازه فراملي كريدور شمال- جنوب محسوب شده و نقطه قوت آن ، وجود بندر اميرآباد مي باشد.
احساني به برگزاري نخستين نمايشگاه ايران در حوزه تجهيزات تخصصي صنعت ساختمان، نفت و گاز ، آب و برق و خدمات فني مهندسي در شهريور ماه سالجاري و در كشور تركمنستان نيز اشاره كرد و گفت: در اين نمايشگاه، دستاوردها و ظرفيت هاي ايران در حوزه هاي نفت، گاز و پتروشيمي به منصه ظهور گذاشته شده و پيشنهاد شده است تا بندر اميرآباد به دليل دارا بودن قابليت هاي فراوان در اين حوزه، به عنوان پايگاه اجرايي معرفي گردد.
معاون استاندار فضاي زير ساخت هاي استان در جوانب مختلف را رو به پيشرفت ذكركرد و ادامه داد: با وجود امكانات مكفي، مازندران استعداد تبديل به بازار هدف كشورهاي مختلف بخصوص هند را دارا مي باشد كه در اين ميان بايد با بهره گيري از ظرفيت هاي بخش خصوصي در راستاي گسترش اين مناسبات گام برداريم.
همچنين در اين ديدار، سفير كشور هند و هيأت همراه ، ظرفيت هاي مازندران را در خصوص حمل و نقل كانتينري فوق العاده ذكر كرده و خواستار گسترش مراودات تجاري از طريق بندر اميرآباد شدند.