تکذیب کشف سریالی جنازه در فرحآباد/نصب دوربین نظارتی در قریب به ۴۰ شهر مازندران

کیا پرس:فرمانده انتظامی استان مازندران گفت: بیش از ۴۰۰ دوربین نظارتی در قریب به ۴۰ شهر مازندران برای کمک به نیروی انتظامی نصب میشود.
جعفرینسب با اشاره به نسبت معکوس سواد اجتماعی با جرائم گفت: اگر دو دستگاه آموزش عالی و آموزش و پرورش به وظایف خود درست عمل نکنند شاهد افزایش مشکلات خواهیم بود و هرچه سطح سواد اجتماعی بالاتر میرود جرایم کاهش بیشتری پیدا میکند و هر چه حوزههای فرهنگی و اجتماعی قوت پیدا کنند، شاهد کاهش مشکلات انتظامی خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه میتوان موضوعات سخت انتظامی را به موضوعات نرم تبدیل کنیم، گفت: در دنیا به سوی کاهش حضور پلیس و افزایش دوربینهای نظارتی و مونیتورینگ پیش رفته است که میتواند در بسیاری از موارد به حل مسائل انتظامی کمک کند.
فرمانده انتظامی مازندران ادامهداد: طی سالهای گذشته تعداد ۷۰ تا ۸۰ دوربین نظارت راهها در استان وجود داشت که منحصراً در اختیار جادههای ورودی استان بود و با جلسات متعدد و تصمیمات شورای تامین استان مقرر شد تا ۴۰۰ دوربین در سطح ۴۰ شهر استان برای کمک به نیروی انتظامی نصب شود.
وی با اشاره به قتل زن دارابکلایی نیز گفت: در زمان اعلام حادثه هیچ خبری از مقتول تا زمان قتل در دست نبود و هیچ اطلاعاتی نیز وجود نداشت اما با نصب یک دوربین کوچک در مقابل پمپ بنزینی که این زن سوار خودرو قاتلان شده بود موجب دستگیری آنان در کمتر از دو ساعت شد.
جعفرینسب با اشاره به سریالی جلوه دادن کشف جنازهای در خیابان فرحآباد ساری گفت: با وجود فضای مجازی و استفادههای نادرست برخی افراد از آن، یک موضوع خودکشی بار امنیتی پیدا کرده بود.
وی ادامه داد: در استان مازندران به جز یک مورد تمامی قتلها کشف شده است و ۹۰ درصد از این قتلها مربوط به مسائل خانوادگی بوده و هیچکدام زنجیرهای نبوده است و باید کارشناسان در این مسائل ورود پیدا کنند و مسائل اجتماعی جنایی را بررسی کنند زیرا قتل تا قبل از انجام یک مشکل انتظامی نیست و یک معضل اجتماعی است.
جعفرینسب با اشاره به ساختوسازیهای غیرمجاز گفت: عدهای به حق یا به ناحق از خارج از استان به استان تحمیل میشوند که شاهد حمله به زمینهای زراعی و منابع طبیعی هستیم و با توصیههای مقام معظم رهبری و سران قوای سهگانه، تلاش میکنیم فشار بر منابع طبیعی استان را کاهش دهیم.
وی با اشاره به ساخت مجتمعی در جاده خزرآباد گفت: یک سری مشکلات ساخت این مجتمع که به صورت غیرمجاز بوده مربوط به گذشته است و مجتمعای که بعد از هشت سال ساخته شده و به حکم دادگاه باید تخریب شود در حالی که در یک نگاه این ساختو سازها جزء اموال عمومی است و با تخریب این مجتمع ۳۰۰ مغازه تخریب خواهد شد پس ویلاهای کوچک و بزرگ غیرقانونی هم باید زیر و رو شود.
فرمانده انتظامی استان ادامه داد: با هماهنگی بین تشکلات سیاسی و انتظامی و قضایی و یکپارچگی و هماهنگی بین دستگاهها باید از ساخت وسازهای غیرمجاز جلوگیری شود.
وی یادآور شد: نیروی انتظامی این قدرت را دارد که هر تصمیمی درباره جلوگیری از خسارت به منابع ملی، زمینهای زراعی و منابع طبعی گرفته میشود را اجرایی کند و پیشنهاد میشود ساری را به عنوان شهر پایلوت قرار داده تا با اقتدار نیروی انتظامی در این شهر امنیت در این حوزه به دیگر شهرها نیز تصری یابد.