افزایش ۷۵ درصدی غرق شدگی در خردادماه سالجاری

image_pdfimage_print

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت : در خرداد ماه سالجاری تعداد ۷ (هفت)نفر همگی مرد در دریای مازندران جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷۵ درصد افزایش داشت. به گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران:شخصیت مجرمان در زندان ها باید حفظ شود

دکتر عباسی با اشاره به غیر بومی بودن تعداد ۷۱درصدی از این غرق شدگان افزود : شهرستان فریدونکنار با ۲ مورد بیشترین و شهرهای نوشهر ،عباس آباد ،بابلسر ،نور ،محمودآباد هر کدام با یک مورد غرقی در آن به ثبت رسید.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۸۵درصد از غرق شدگان در سنین ۱۱تا ۳۰سال هستند ،تصریح کرد:با وجود اجرای طرح ساماندهی سواحل دریا باز هم مشاهده میشود مسافرین نسبت به این موضوع بی تفاوت هستند.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران در پابان خاطر نشان کرد :اطلاع رسانی و آگاهی عمومی به شیوه های مختلف می تواند برای کاهش تلفات انسانی بسیارموثر باشد و رسانه ها می توانند نقش ویژه ای در اطلاع رسانی و کاهش تلفات ناشی از غرق شدن شناگران در دریای خزر ایفا کنند.گفتنی است در دو ماهه اول سالجاری (فروردین و اردیبهشت ) تعداد ۷ نفر (۳ نفر دریا ، ۳ نفر آبندان و یک مورد رودخانه ) در مازندران غرق شدند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo