آقای رئیس جمهور! نگذارید چوب لای چرخ مدیران شهری بگذارند

فاز اول عمارت زیبای «ابن شهرآشوب» ساری با همه سختیهایی که در آغاز راه داشت، شب گذشته در حالی افتتاح شد که جمع کثیری از مردم همراه با آیت الله صدوقی یکی از علمای برجسته استان و جمعی از روحانیون شهرستان ساری و اعضای شورای شهر در این مراسم باشکوه حضور یافتند و قرار است مرکز شهر ساری پس از سنگفرش شدن و عبور و مرور کالسکه و درشکه، به ۷۰ سال پیش بازگردد.
شهردار ساری از سنگ اندازیها نهراسد
به گزارش کیاپرس ؛ آیت الله مرتضی صدوقی مازندرانی از علمای بنام استان طی سخنانی با تقدیر از شهردار مرکز مازندران بخاطر انتخاب نام علامه ابن شهرآشوب برای یکی از مهمترین میدان های ساری به تشریح شخصیت علمی و فقهی وی پرداخت و گفت : انتخاب نام بزرگان شهر برای میادین و خیابانهای مهم در حقیقت بیان علمی تاریخ برای پرهیز از فراموش شدن آنها از سوی دیگر نسل ها بوده و از تشریح نظری تاریخ توسط کتابها هم مهمتر و اثرگذارتر می باشد .
مسئول حوزه علمیه امامیه ساری با اشاره به کارشکنی هایی که برای ممانعت از احداث این میدان می شد افزود : شهردار پرتلاش ساری از مزاحمت ها و کارشکنی ها نهراسد و با پشتوانه مردمی به اهداف عالیه در مسیرخدمت رسانی دست یابد خوشبختانه شهردار و مدیران شهرداری ایستادگی کردند و راه خود را ادامه دادند حال آنکه انتظار می رفت لااقل به حرمت نام علامه شهرآشوب برای احداث میدان حتی همکاری می کردند و اگر مشکلی بود آنرا برمی داشتند.
آیت الله صدوقی در بخش دیگری از سخنان خود پیشنه تاریخی و پرافتخار ساری را مورد بررسی قرار داد و افزود: اقدام شهردار ساری در احداث میدان ابن شهرآشوب اقدامی ماندگاراست.
وی ضمن بیان این مطلب که اگر پنج شهر تاریخی در کشور باشد یقیناً ساری یکی از آنها می باشد خاطرنشان کرد : باید به این ویژگیهای منحصر بفرد ساری همیشه توجه کرد و مانع از آن شد که تاریخ عظیم و افتخارآمیز ساری از یادها برود .
شهر ساری قدمت ۶ هزار ساله دارد
شهردار ساری نیز در مراسم افتتاح فاز اول میدان ابن شهرآشوب در سخنانی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن سالروز فتح خرمشهر، با اشاره به قدمت کهن مرکز مازندران و تأکید بر اینکه ساری با بیش از شش هزار سال سابقه دیرینه ترین شهر در جنوب دریای مازندران است ، بزرگان و فرزانگان این کهن بوم را بازشماری کرد و گفت : ما مردم ساری به خود می بالیم که چنین فرهیختگانی داریم اما این کافی نیست چرا که ما مدیران موظف هستیم تا آنان را به نسل های دیگر معرفی کنیم
مهدی عبوری بیان کرد: پروژههای زیادی را در دستور کار داریم تا ساری را به جایگاه واقعی خود برسانیم؛ حدود ۶۴۰ هکتار از شهر ساری در بافت فرسوده قرار دارد که باید با همت مردم یکی پس از دیگری بازسازی و نوسازی شوند.
وی درباره علت نامگذاری مجتمعی در مرکز شهر به نام ابن شهرآشوب ساروی، گفت: دو سال پیش به بهانه کنگره علامه ابن شهرآشوب، به توصیه بزرگانی چون آیتالله طبرسی، آیتالله نظری و آیتالله صدوقی، برآن شدیم تا مکانی را به نام این مرد بزرگ نامگذاری کنیم و به این بهانه تهیه و تدوین نوسازی مرکز شهر ساری در دستور کار شهرداری قرار گرفت و با تصویب و حمایت شورای شهر ساری، قدمها یکی پس از دیگری برداشته شد.
شهردار ساری با بیان اینکه این پروژه آغاز راهی در مسیر آبادانی بیشتر شهر ساری است و فازهای دوم و سوم نیز در سالجاری انجام میشود، افزود: به شما مردم ساری قول میدهیم که میدان علامه ابن شهرآشوب نهتنها در مازندران بلکه در آیندهای نزدیک، هویت غنی مازندران در کشور محسوب شود.
وی بیان کرد: قرار است به شهر ساری در ۷۰ سال پیش بازگردیم؛ از میدان علامه شهرآشوب تا میدان ساعت را سنگفرش میکنیم، ماشینها در این مسیر جمع میشوند و بافتهای قدیمی جای خود را به درشکه و کالسکه میدهند تا کمکی نیز برای جوانان بیکار ساری شود.
عبوری با اشاره به سنگ اندازی هایی که برای جلوگیری از احداث این میدان و دیگر پروژه های شهرداری ساری شد و می شود تأکید کرد : کجا هستند آنهایی که در خیال کودکانه خود فکر می کردند می توانند سد راه شهرداری ساری شده و توسعه این شهر محروم و مظلوم را متوقف کنند تا ببینند عبوری با حمایت علما، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و مردم و اعضای شورای شهر پروژه ها را یکی پس از دیگری اجرا و افتتاح می کند؟
وی خاطرنشان کرد: از رییس جمهور انتظار داریم به آنهایی که مانع از توسعه و پیشرفت مرکز استان می شوند تذکر دهند که بفکر عمران و آبادی باشند و بیش از آنکه به تخریب بپردازند به توسعه بیندیشند آنهم در سالی که سال همدلی و همبستگی دولت و مردم است .
شهردار ساری در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت توسعه صنعت گردشگری در ساری و مازندران را مورد توجه قرار داد و افزود : با عنایت به خیل انبوه بیکاران و بخصوص بیکاری جوانان تحصیلکرده هیچ راهی جز رونق بخشی به صنعت گردشگری پیش روی ما نیست.
رای مردم به عملکرد است، نه به حرف
عبوری با بیان اینکه تا دیروز، اقدامات شهری را آمادهسازی فضا برای حضور شهردار در عرصه انتخابات میدانستند، گفت: شهروندان ساروی بسیار هوشیارتر و فهیمتر از اینها بوده و با حضور پرشور خود در انتخابات ثابت کردید که تشنه کار و خدمتید.
عبوری خطاب به منتقدان خود گفت: مردم دروغ را نمیخواهند و دیگر به حرف رای نمیدهند بلکه در این دوره میخواهند به عملکرد رای بدهند.
وی در پایان خطاب به مدیرانی که شعار میدهند ساری مرکز استان است، اظهار کرد: از آنها درخواست میکنم که هنوز دیر نشده و درب شهرداری و شورای اسلامی ساری به روی همه باز است، بیائید در کنار هم فقط به کار فکر کنیم و پروژههای عمرانی را در زمان مقرر به سرانجام برسانیم
شهرداری ساری نیز دقیقاً به همین دلیل تمامی پروژه های خود را با نگاه توسعه این صنعت تعریف می کند ، از پروژه عظیم بوستان ملل و پارک جنگلی کوهستانی سکوتپه تا میدان بن شهرآشوب همه و همه نقش بی بدیلی در رونق بخشی گردشگری ساری دارند