وزارت خارجه آمریکا رنگ هم‌جنس‌بازی گرفت

image_pdfimage_print
وزارت خارجه آمریکا یک مسند سیاسی جدید برای حمایت از هم‌جنس‌باز‌ها در جهان ایجاد کرد: «نماینده بین‌المللی ایالات متحده آمریکا برای حقوق هم‌جنس‌باز‌ها». «رندی بری»، دیپلمات هم‌جنس‌باز آمریکایی به این مسند تکیه داده است.

به گزارش مشرق، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا برای مطرح کردن مساله هم‌جنس‌باز‌ها، اولین “نماینده بین‌المللی” خود را برای حقوق «هم‌جنس‌باز»‌ها معرفی کرده است.

«رندی بری» دیپلماتی که به عنوان اولین نماینده وزارت خارجه آمریکا در این مسند معرفی شده، پیش از این سرکنسول کنسولگری آمریکا در آمستردام بوده است. وظیفه او مبارزه با خشونت و تبعیض علیه هم‌جنس‌باز‌ها در سطح جهان و تنظیم سیاست خارجی آمریکا در این جهت است. بری پیش از این، در بنگلادش، مصر، اوگاندا و آفریقای جنوبی خدمت کرده و به زبان‌های انگلیسی، اسپانیایی و عربی مسلط است.

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، در بیانیه‌ای در مورد ایجاد این شغل جدید گفت: «دفاع و ترویج حقوق بشر افراد هم‌جنس‌باز، در مرکزیت تعهد ما نسبت به پیشبرد حقوق بشر در سطح جهانی قرار دارد؛ قلب و وجدان دیپلماسی ماست». کری افزود که از اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا این است که به تغییر قوانین ۷۵ کشور جهان که در آن‌ها هنوز رابطه عاطفی و جنسی با هم‌جنس جرم محسوب می‌شود، کمک کند. وزارت امور خارجه آمریکا همچنین تاکید کرده که پیش از انتصاب بری، برنامه‌ریزی شده بود که اولین شخصی که نماینده بین‌المللی آمریکا در امور حقوق هم‌جنس‌باز‌ها، یک دیپلمات آشکارا هم‌جنس‌باز‌ باشد.

ایالات متحده که سودای تسلط بر جهان را در سر می‌پروراند، به دنبال به انقیاد کشیدن انسان و رام کردن او در تمامی جوانب وجودی‌اش در برابر خواسته‌های شیطانی نظام سلطه جهانی می‌باشد؛ به همین جهت به برنامه‌های تبلیغ هم‌جنس‌بازی در سرتاسر جهان می‌پردازد و برای رسیدن هرچه مطلوب‌تر به این اهداف به تبلیغ در فضای غیررسمی اکتفا نکرده و تلاش دارد کار را در عرصه رسمی (وزارت امور خارجه) توسط خود هم‌جنس‌بازها به پیش ببرد.

کابینه باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، همیشه در پی ارتباط جدی مسئله حقوق بشر با حقوق هم‌جنس‌باز‌ها بوده تا بتواند برای تبلیغ و اشاعه این عمل شنیع توجیه مناسبی داشته باشد به طوری که در سال ۲۰۱۱، وزیر امور خارجه هیلاری رادهام کلینتون در یک سخنرانی در ژنو این سیاست‌ها را تایید کرد و گفت: «حقوق هم‌جنس‌باز‌ها حقوق بشر است، و حقوق بشر حقوق هم‌جنس‌باز‌ها است.»

ایالات متحده برای تغییر طبیعت انسان و گرایش‌های او برای ساختن یک موجود مسخ شده تهی از روح پرسش‌گر و معترض و طغیان‌کننده که در برابر هرگونه خواسته سیستم سیاسی و فرهنگی رام باشد، برنامه‌ریزی‌های دقیق و بلندمدتی دارد و از اوایل سال ۲۰۱۴، کاخ سفید برای اولین بار محافظت از حقوق هم‌جنس‌باز‌ها را در استراتژی امنیت ملی آمریکا قرار داد تا جنگ رسمی با “حقوق خدا” را به اسم دفاع از “حقوق بشر” اعلام کند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo