مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداری خبر داد: ایجاد ۸۴ فرصت شغلی جدید در روستاهای مازندران

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداری مازندران از آغاز فراخوان دفاتر پیشخوان روستایی در استان خبر داد و گفت: کارگروه دفاتر پیشخوان دولت استان در نظر دارد در راستای وظایف خود و برای توسعه دفاتر در سطح نقاط استان و جهت افزایش عادلانه خدمات دولت به مردم شریف استان مازندران طی فراخوانی ، تعداد ۸۴ دفتر در روستاهای استان ایجاد کند.
ابوذر قربانی دبیر کارگروه دفاتر پیشخوان دولت استان با اشاره به تشکیل دفاتر پیشخوان دولت اظهار داشت : این مساله در جهت ارائه خدمات بیشتر و آسانتر به مردم تحقق یافت.
وی خدمت به مردم را یکی از اهداف مهم نظام اسلامی دانست و بیان داشت: این دفاتر مسئولیت بسیار خطیر و مهمی به عهده دارند چرا که نماینده دولت و خط مقدم ارائه خدمات دولتی به مردم محسوب میشوند.
دبیر کارگروه دفاتر پیشخوان دولت مازندران گفت : طی دو سال گذشته و بر اساس فراخوان، ۲۳۰ فرصت شغلی بصورت مستقیم با تاسیس دفاتر پیشخوان ایجاد که علاوه بر نقش کار آفرینی نقش بسزایی در خدمت رسانی بهتر به مردم شریف استان داشته است .
قربانی با بیان این که دفاتر پیشخوان دولت در مازندران از حیث کمیت در جایگاه خوبی قرار دارند، اذعان داشت: ۴۷۶ دفتر روستایی و ۳۰۴ دفتر پیشخوان دولت در حوزه شهری مازندران فعال هستند و ۱۸۰ خدمت از ۲۶ دستگاه اجرایی را به مردم عزیز ارائه می دهند.
وی ارتقای کیفیت را مهمترین هدف کارگروه پیشخوان دولت در مازندران دانست و افزود: تجمیع خدمات دولتی، عمومی و تمرکززدایی از آن، افزایش بازدهی و کیفیت خدمات، عدالت ورزی، کاهش فساد اداری و ایجاد رضایت عمومی نیز از جمله دیگر اهداف مهم این دفاتر است.
قربانی کاهش تردد شهری، کاهش مصرف سوخت و تامین سلامت روحی و جسمی مردم مهمترین را از مزایای تشکیل دفاتر پیشخوان دولت است.