مرگ ۹۳ نفراز عابران پیاده در تصادفات رانندگی طی شش ماهه سالجاری

image_pdfimage_print

کیاپرس – مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت: در شش ماه امسال ، تعداد ۹۳ (۶۵مرد و ما بقی زن) نفر عابر پیاده در حوادث رانندگی کشته شدند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد کاهش داشت.

به گزارش کیاپرس و به نقل از روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان مازندران، دکتر علی عباسی مجموع آمار تلفات حوادث رانندگی در شش ماه امسال را ۳۳۵ نفر اعلام کرد و افزود: ۲۸ درصد کل تلفات حوادث رانندگی شش ماه امسال عابرین پیاده هستند. که به تفکیک محور درون شهری با ۵۲ درصد بیشترین فوتی در آن به گزارش شده است.

این مقام اجرایی استان اظهار داشت: بیشترین گروه سنی عابرانی که در حوادث رانندگی کشته می شوند، افراد بالای ۶۱ سال و کمترین سنین کمتر از ۱۰سالند، بر اساس آمارهای موجود از نظر گروه سنی بیشترین عابران پیاده فوت شده با ۴۲ نفر، معادل ۴۵ درصد در گروه سنی ۶۱ سال به بالا قرار دارند.

عباسی در خصوص بالاترین آمار متوفیات عابران پیاده در استان گفت: شهرستان‌های بابل با ۱۵ نفر، ساری با ۱۱ و قائمشهر و بابلسر هر کدام با ۸ نفر بیشترین تعداد عابران فوت شده را در شش ماه امسال به خود اختصاص داده اند و نکا تنها شهرستانی است که در آن فوتی عابرین پیاده گزارش نشده است.

دکتر عباسی همچنین در خصوص بیشترین خودروی درگیر با متوفیان گفت : به تفکیک پراید با ۲۴درصد ، نیسان وانت با ۱۶ درصد و پژو ۴۰۵ و ۲۰۶ هر کدام با ۱۱ درصد بیشترین و کامیون و موتورسیکلت هر کدام با ۶ درصد کمترین فوتی گزارش شده است.

بر اساس این گزارش اردیبهشت با ۱۹ نفر ، شهریور با ۱۸ نفر و تیر ماه با ۱۷ مورد بیشترین و فروردین ماه با ۱۲ مورد کمترین ماه هایی هستند که در آن فوتی به ثبت رسید.

مدیرکل پزشکی قانونی استان به تفکیک علت فوت عابرین پیاده گفت :شکستگیهای متعدد با ۶۳ درصد بیشترین و پس از آن به ترتیب ضربه به سر با ۳۶ درصد و خونریزی با یک درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.

۹عباسی به تفکیک تحصیلات متوفیان عابرین پیاده ناشی از تصادفات رانندگی گفت :بیسوادان با ۳۹ و ابتدایی با ۱۹ و راهنمایی با ۱۷ نفر بیشترین و مقطع دبیرستان با ۴ نفر کمترین فوتی گزارش شده است.

عباسی با اشاره به وضعیت روشنایی فوت عابران پیاده گفت: تعداد ۵۸ نفر در روز ، ۳۰ نفر در شب و ۵ نفر هنگام غروب آفتاب جان خود را از دست داده اند.
این مقام اجرایی استان یادآور شد :دستگاه های اجرایی استان می توانند در امر فرهنگ سازی با استفاده از آمارهای پزشکی قانونی با برنامه ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی مردم در راستای کاهش آمار کشته ها و مصدومین در حوادث رانندگی موثر باشند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo