معاون استاندار :كارايي و اثربخشي محيط زيست در رونق اقتصادي

image_pdfimage_print
در برنامه ششم، كارايي و اثربخشي محيط زيست در رونق اقتصادي را نظاره گر خواهيم بود
چهارمين نشست كارگروه آمايش سرزمين، محيط زيست و توسعه پايدار شوراي برنامه ريزي و توسعه استان به رياست دكتر احساني تشكيل شد.
چهارمين جلسه آمايش استان به منظور استماع گزارش اقدامات انجام شده اداره كل حفاظت محيط زيست استان در چارچوب شرح خدمات ابلاغي موضوع تدوين برنامه ششم توسعه و ارائه عناوين موضوعات خاص جهت انتخاب اهم موضوعات دراين بخش و ارائه در برنامه ششم توسعه تشكيل شد.
دكتر احساني در اين جلسه با اشاره به نقش كليدي و تأثير گذار كارگروهها در بررسي مسائل تخصصي و تحرك استان در روند توسعه مداري گفت: طي برنامه هاي كلان گذشته همواره تأكيد بر محيط زيست و مسائل وابسته به آن مورد تأكيد قرار گرفته است كه با توجه به اين امر بايد عدم برنامه ريزي هاي كلان توسعه استان در گذشته مورد كنكاش قرار گيرد.
وي با اشاره به اينكه محور اصلي برنامه ششم كاهش نابرابري ها و ايجاد توازن منطقه اي است افزود: شرايط اقليمي و وضعيت منابع آب و خاك استان به گونه اي است كه توزيع متعادل و متناسب جمعيت را در نقاط مختلف بويژه در مناطق جلگه اي و ميان بند شاهد هستيم؛ بنابراين ايجاد توازن در اين مناطق نسبت به بخش هاي مختلف با نسبت جمعيتي پايين تر بايد در برنامه ريزي ها مورد توجه قرار گيرد.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار مازندران عدم جا نمايي صحيح صنعت در استان را با توجه به رعايت مسائل محيط زيست مورد توجه قرار داد و تصريح كرد: از آنجايي كه قصد داريم در تدوين برنامه ششم،كارايي و اثربخشي محيط زيست را در ايجاد رونق اقتصادي نظاره گر باشيم بايد به مسأله محيط زيست پايدار كه رويكرد اصلي آمايش سرزمين است توجهات شايسته تري را مبذول نماييم كه وقوع اين امر جز با تغيير چشم انداز مديران و مسئولان به استان و تعامل همه جانبه آنان ميسر نخواهد شد.
وي نگاه كلان به محيط زيست با توجه به برنامه آمايش استان را از سوي دستگاههاي اجرايي خواستار شد و گفت: در اسناد نهايي مطالعات آمايش سرزمين، محورهاي گردشگري،كشاورزي، صنعت، بازرگاني ، حمل و نقل و محيط زيست مورد توجه ويژه  قرار گرفته كه با تكيه بر اين موارد مي توان شناخت كافي از قابليت هاي استان را كسب و در جهت رفع كاستي هاي پيشين گام برداشت.
احساني در بخش ديگري از سخنانش ورود مسئولين امر به حوزه تدوين برنامه پشتيبان توسعه محيط زيست را نيز مورد تأكيد قرار داد و افزود: از آنجايي كه صنايع معدود موجود در استان قدمتي ديرينه دارند مي توان با تمسك به رويكردهاي علمي جديد و بهره گيري از صنايعي كه با توسل به تكنولوژي هاي نوين با حداقل آلايندگي امكان استقرار در استان را دارند؛ استان را به سوي توسعه همه جانبه سوق داد.
شايان ذكر است در اين نشست گزارش اقدامات انجام شده اداره كل حفاظت محيط زيست استان در ر استاي ارائه در برنامه ششم مطرح و از سوي اعضاي كارگروه مورد نقد و بررسي قرار گرفت.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo