تولید بیش از 509 هزار تن شیر درمازندران

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در راستای تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه در نه ماهه اول سال جاری بیش از 509 هزار و 956 تن شیر و بیش از 47 هزار و 386 تن گوشت قرمز در استان مازندران تولید شد.
علیرضا عطایی نژاد با اشاره به اینکه هماهنگی لازم جهت پرداخت مستقیم مابه التفاوت یارانه شیر به حساب دامداران تولیدکننده، اتمام قرارداد مجتمع دامپروری پشرت ساری و بورخانی سوادکوه ،تمدید قرارداد مجتمع دامپروری اومال بابل و پیگیری عملیات اجرایی و راه اندازی سامانه سبوس گندم از دیگر اقدامات بخش دامپروری استان در مدت زمان فوق بوده است، میزان تولید گوشت سفید استان مازندران در نه ماهه اول سال جاری را بالغ بر151 هزار و 622 تن (تولید گوشت مرغ در قالب زنجیره 30 درصد تولید فوق به مقدار 45 هزار و 487 تن می باشد) اعلام داشت و افزود: در طی مدت زمان بالا بیش از 214 میلیون و 912 هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی و بیش از 3 هزار و 200 تن تخم مرغ در نه واحد مرغ تخمگذار استان مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
عطایی نژاد در ادامه اصلاح ساختار 8 واحد مرغداری (خوداجرایی) با بیش از یک هزار و 147 میلیون ریال و سه واحد با تخصیص بیش از 2.8 میلیارد ریال تسهیلات بانکی، تخصیص و توزیع دو مرحله نقدینگی شامل تسهیلات خرید علوفه به دامداران، خرید دام برای پرواربندی گوساله و … (مرحله اول 8 هزار و 500 میلیون ریال) و (مرحله دوم 16 هزار و 825 میلیون ریال)، تولید بیش از 4057 تن عسل، تولید بیش از 60 تن کرم ابریشم، استحصال نسل 23 اصلاح نژاد مرغ بومی با تولید 7 هزار و 600 قطعه جوجه یکروزه و انجام عملیات رکورد گیری با تولید بیش از 429 هزار و 993 عدد تخم مرغ که 258 هزار و 550 عدد آن درجه یک برای جوجه کشی و تعداد 158هزار و 268 عدد خوراکی بوده و تولید بیش از 160 هزار قطعه جوجه یکروزه بومی را از دیگر اقدامات و فعالیت های بخش دام و طیور استان مازندران در نه ماهه اول سال جاری در استان بر شمرد.