آغاز پرواز دوبی – ساری از 21 بهمن

image_pdfimage_print
 موسی مشاءزمینی بعدازظهر امروز در جلسه شورای اداری اظهار کرد: پرواز دوبی ساری از 21 بهمن‌ماه از فرودگاه ساری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در هفته دو پرواز به دوبی از فرودگاه ساری صورت می‌گیرد، گفت: این پرواز به راحتی به دست نیامده و باید مجوز امنیت ملی را دریافت می‌کرد.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران با اشاره به اینکه در طول هفته 192 پرواز از کشور ما به مقصد دوبی انجام می‌شود، افزود: جایگاه مازندران در این 192 پرواز، هیچ بود.

خبرگزاری فارس: آغاز پرواز دوبی - ساری از 21 بهمن

وی با بیان اینکه فرودگاه ما از شرایط مرز هوایی خارج شده و به سمت فرودگاه بین‌المللی سوق پیدا می‌کند، تصریح کرد: پرواز‌های حج عمره و عتبات اگر چه از فرودگاه ساری انجام می‌شد اما به عنوان پرواز بین‌المللی محسوب نمی‌شود.

مشاءزمینی با اشاره به اینکه پرواز دوبی می‌تواند ارتباطی برای مازندران با دنیای خارج باشد، افزود: از فرودگاه دوبی روزانه به 202 نقطه دنیا پرواز انجام می‌شود و با ایجاد این خط پروازی در ساری مسیرهای روزانه فرودگاه دوبی به 203 مرکز افزایش می‌یابد./فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo