رشد قارچ‌گونه فلال فروشی ها در مازندران و لزوم نظارت دقیق بهداشت

image_pdfimage_print

محسن اعرابی پایین بودن قیمت فلافل، استفاده از انواع ادویه و ترشی در این نوع غذای جنوبی سریع پخت که با خمیر نخود تهیه می شود را چالشی برای سلامت دانست.

وی با بیان اینکه مصرف این غذای فست فودی کمتر از یکسال اخیر در مراکز متعدد پخت فلافل شهرهای مازندران بسیار زیاد شده به مردم توصیه کرد با آگاهی از مضرات آن در استفاده از روغن های مانده به نمک فراوان و افزودنی های شیمیایی و مواد بی کیفیت زیاده روی نکنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اضافه وزن، تغییر حالت خلق و خوی روحی و روانی، افسردگی، پیش فعالی ابتلا به انواع بیماری های قلبی عروقی، فشار خون، ‌ابتلا به سرطان و دیابت را از دیگر اثرات مصرف غذاهای فست فودی بر شمرد.

وی با اشاره به اینکه یکسال گذشته مازندران بدون واحد فروش فلافل بوده و اکنون صدها واحد در شهرها ایجاد شده که تنها در قائم‌شهر ۴۰ واحد فعالیت می کند، نظارت ویژه بهداشت به این مراکز را خواستار شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo