صدور بیش از 47 هزار جلد سند مالکیت در مازندران

مدیر کل ثبت اسناد و املاک مازندران گفت : درچهار ماه اول امسال تعداد 47786 جلد سند مالکیت در استان مازندران صادر شد که از این تعداد 181 برگ سند برای املاک دولتی و46 برگ سند برای اراضی واملاک موقوفه صادر شد.
ولی عبدی کمیشانی با اعلام خبر بالا، افزود: صدور اسناد مالکیت اراضی موقوفه در چهار ماه اول امسال نسبت به زمان مشابه سال قبل که 18 برگ سند بود بیش از 156 درصد رشد داشته است .
وی، در خصوص صدور سند مالکیت برای اراضی موقوفه خاطر نشان کرد : ثبت اسناد مصمم به تعیین تکلیف وضعیت اسناد مالکیت موقوفات استان می باشد که با پیگیریهای اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و همکاری واحدهای ثبتی استان محقق می شود.
عبدی ادامه داد: کار گروهی مشترک متشکل از مدیران و کارشناسان ادارات کل ثبت اسناد و املاک و اوقاف استان مشکلات و موانع صدور سند مشکلات اراضی موقوفه را مرتباً بررسی و امر صدور سند مالکیت را تسهیل می نمایند.