کیاپرس/معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور گفت: سرآمدان علمی کشور در مراسمی که شنبه آینده ( ۲۹ آذر ماه) برگزار می سود، تقدیر خواهند شد.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر حسین افشین در نشست خبری «اقدامات شبکه آزمایشگاهی کشور در سالی که گذشت و برنامههای پیشرو» در آستانه برگزاری نخستین دوره جایزه شبکه آزمایشگاهی کشور، افزود: سه دانشگاه شامل تهران، شریف و تربیت مدرس هم به عنوان دانشگاه برتر در این مراسم تقدیر می شوند.
وی با اشاره به اینکه برای این دانشگاه امتیاز خاص در نظر گرفته شده است، بیان داشت: دانشگاه تهران به مقدار ۱۰ میلیارد تومان، دانشگاه شریف ۸ میلیارد تومان و دانشگاه تربیت مدرس هم ۶ میلیارد تومان تسهیلات ساخت دریافت خواهند کرد.
وی افزود: این تسهیلات علاوه گرنتی است که در اختیار شرکت کنندگان در نمایشگاه ایران ساخت قرار می گیرد.
وی بیان داشت: از هر یک از دانشگاه های تهران، شریف و تربیت مدرس ۱۰۰ استاد دانشگاه تحلیل می شوند به عبارتی جمعا ۳۰۰ استاد تقدیر ویژه خواهد شد.
وی افزود: به هر استاد برتری که در دهک اول قرار دارد، یک میلیارد تومان، دهک دوم ۸۰۰ میلیون تومان، دهک سوم ۷۰۰ و دهک چهارم تا نهم این مقدار کاهش پیدا می کند و نهایتا از دهک دهم به ۲۰۰ میلیون تومان حمایت خواهیم کرد.
وی ادامه داد: همچنین در این مراسم از موفق ترین شبکه های آزمایشگاهی تقدیر خواهد شد.
وی بیان داشت: یکی از دانشگاه های خیلی خوب ما در چند سال پیش تعداد مقالات اش به مقدار بسیار خوب منتشر کرده بود به ۲۵۰۰ مقاله رسید اما امسال این عدد به ۱۴۰۰ مقاله رسید.
وی افزود: این دانشگاه در طی چند سال افت بیش از هزار عدد در تعداد مقاله داشت که اصلا خبر خوبی نیست و باید این روند تغییر پیدا کند.