پاسخ‌های علمی درست به باورهای تغذیه‌ای نادرست؛: آیا میزان کلسیم در سنجد، کلم یا پای مرغ از لبنیات بیشتر است؟ پاسخ: خیر

image_pdfimage_print

کیاپرس : دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور رایج مبنی بر اینکه سنجد، کلم یا پای مرغ می‌توانند جایگزین مناسبی برای لبنیات در تأمین کلسیم باشند، اعلام کرد: اگرچه این مواد غذایی حاوی مقداری کلسیم هستند، اما مقدار و قابلیت جذب کلسیم موجود در آن‌ها به‌ مراتب کمتر از لبنیات است و حذف لبنیات از رژیم غذایی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

به گزارش  کیاپرس به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا میزان کلسیم در سنجد، کلم یا پای مرغ از لبنیات بیشتر است؟ مطرح کرد: لبنیات غنی ترین منابع غذایی کلسیم بوده و هیچ کدام از مواد غذایی قابلیت جایگزینی با لبنیات را ندارند و باید به میزان کافی در رژیم غذایی مصرف شوند.

یک فنجان شیر ۲۹۹ میلی گرم و یک فنجان ماست ۴۱۹ میلی گرم کلسیم دارد. در حالیکه میزان کلسیم در یک فنجان لوبیا ۵۸ میلی گرم و در یک فنجان کلم بروکلی ۴۲ میلی گرم است. بنابراین، گرچه سایر منابع غذایی ممکن است دارای مقداری کلسیم باشند، با این حال محتوای کلسیمی لبنیات انقدر زیاد است که قابل مقایسه با هیچ کدام از منابع غذایی نیست.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo